fbpx

6 idej za poslovne outfite: kako modno izgledati tudi na sestanku

Foto: imdb

Če obožujete modo, vam planiranje outfitov gotovo predstavlja eno izmed najljubših opravil, pa naj gre za vsakdanje, športne ali elegantne. Kaj pa, če se odpravljate na sestanek, poslovni dogodek ali v službo? Takrat je vaša svoboda pri izbiri nekoliko okrnjena - v večini primerov namreč žive barve, kratka krila in vpadljiv nakit niso najboljša odločitev. Vendar pa to nikakor ne pomeni, da ne morete izgledati modno: sledi 6 idej, kašen outfit je primeren za poslovno okolje.

1. Blazer in puli

Blazer je tisto glavno oblačilo, ki ga izberemo, če si želimo poslovne elegance. Odlično izgleda v kombinaciji s pulijem, predvsem, če sta obe oblačili v odtenkih sive ali črne.

2. Dolgo krilo

Blazer in suknjič se odlično ujemata z dolgim krilom. Predlagamo, da vsa oblačila izberete v isti barvi, pri čemer za klasično izbiro velja črna.

3. Črna od glave do pet

Črna od glave do pet velja za klasiko tudi, če se namesto krila odločite za elegantne hlače. Takemu outfitu boste estetsko noto dodali s škornji ali zaprtimi čevlji z visoko peto.

4. Blazer z vzorci

Kaj pa, če si želite barvnega outfita? Eleganco boste dosegli tudi, če si namesto enobarvnega nadenete blazer z vzorcem, pazite le, da vzorec ne bodo preveč vpadljiv.

5. Sproščena eleganca

Če želite v svoj videz vnesti kanček sproščenosti, hkrati pa obdržati primeren način oblačenja za poslovni dogodek, je odlična izbira pulover. Kombinirali ga boste najbolje z elegantnimi hlačami in čevlji z visoko peto.

6. Dolg plašč

Da vas na poti med sestanki ne bo zeblo, poskrbite z dolgim plaščem. Predlagamo nevpadljive barve, kot so bež, bela, siva, jesensko rjava in črna.

Z vami od leta 2004

City Magazine od leta 2004 ustvarja vsebine za urbanega nomada, ki želi dobro in hitro informacijo. Ustvarili smo preko 30.000 spletnih prispevkov in 250 tiskanih izzidov!