Anna Calvi prihaja v Kino Šiška

Zadnjič posodobljeno: :

Nekateri jo častijo po božje in se udeležujejo vseh njenih koncertov v naši bližini. Anna Calvi. Prihaja tudi k nam, v Kino Šiška, konec meseca februarja.

Pomembne Informacije
Kdaj?

Kje?

Kino Šiška

Organizator

Buba, ŠKUC

Dogodek na Facebooku

Povezava

Vstopnina

16 evrov v predprodaji, 20 evrov na dan koncerta.

Oktobra se je na glasbeno prizorišče vrnila z drugim albumom One Breath. Znana po tem, da se svojega dela vedno loti s popolno predanostjo, temeljito in s posebnim žarom nam bo svojo novo glasbeno stvaritev predstavila v živo. S svojim prvencem je bila izstreljena v alternativne vode kot raketa. Z drugim albumom pa si svoj pridobljeni status zgolj utrjuje. Album One Breath je manj rockovski od prvega. Je bolj oseben, razpoloženjski album, ki premore več ostrine in kontrastnosti, celo himničnosti, pojavijo se tudi orkestralni ter elektronski vložki pravijo poznavalci. Anna spretno zdužuje na videz nezdružljive glasbene prvine. Od čutnega flamenka in zadimljenega bluza do zapeljivega goth pop-rocka. Spogleduje se tudi s filmsko glasbo iz katere črpa, med ostalim, tudi svoj navdih. Na odru in v živo pravijo, da se sliši še bolje kot na njenih albumih, saj svojemu nastopu doda ‘’tisto nekaj’’, kar je obnorelo veliko njenih oboževalcev različnih starosti po celem svetu. Angležinja italijanskih korenin bo poskrbela, da s koncerta ne bomo odšli ravnodušni.

foto: Roger Deckker

Z vami od leta 2004

City Magazine od leta 2004 ustvarja vsebine za urbanega nomada, ki želi dobro in hitro informacijo. Ustvarili smo preko 30.000 spletnih prispevkov in 250 tiskanih izzidov!

Več zgodb
Velika noč v Nemčiji: nenavadni in edinstveni velikonočni običaji