fbpx

Astrološka napoved za pomlad 2020 za vse znake: čas za ljubezen, spontanost in ustvarjanje!

Kaj vam je namenila letošnja pomlad?

Kaj so zvezde to pomlad namenile vašemu astrološkemu znaku? Kakšen čas prinaša? Bo čas za ljubezen? Za uresničitev ciljev? Pa poglejmo, kaj pravijo astrologi!

Oven

Začetek pomladi bo nemiren, ampak ker se boste stvari lotili na pravi način, se bo vse spet postavilo na pravo mesto. Marec sicer ne bo postlan z rožicami, saj se morate spoprijeti z nepričakovanimi dogodki. Pomembno je, da boste potrpežljivi, vztrajni in se spoprijeli s težavami.

Bik

Pomlad bo čas za spremembe. Na nekaterih področjih v življenju še niste zadovoljni, zdaj je čas za ukrepanje. Oboroženi ste z novo odločnostjo in prizadevanjem za uspeh. Dosegli boste potreben napredek. Ne pozabite nase.

Biki, pripravite se na uspeh!
Biki, pripravite se na uspeh!

Dvojčka

Pomlad bo čas osredotočenosti in racionalnosti. Mogoče se vam bodo zastavljali nekateri praktični pomisleki, ki vam nenehno plavajo v mislih. Ne skrbite. Čas je, da greste naprej. Nič vas ne more ovirati na poti do vaših sanj. V drugi polovici pomladi vas čakajo čudovita presenečenja.

Rak

Pomlad bo čas ljubezni do samega sebe. Utrujeni ste od tega, da ste obstali v rutini, kjer se vam zdi, da se nič ne dogaja. To pomlad boste sebe postavili na prvo mesto in odkrili marsikaj zanimivega.

Lev

Pomlad bo vožnja z vrtiljakom. Nestrpni boste, ker bo vaša pot kamnita, polna negotovosti, a kljub temu boste držali glavo pokonci. Ne boste dovolili, da bi vas kakšna stvar ovirala ali vplivala na vas. Močni ste in ni dvoma, da boste v redu.

Levi, močni ste, zato vemo, da boste v redu!
Levi, močni ste, zato vemo, da boste v redu!

Devica

Pomlad bo čas prebujanja in odkrivanja sebe. Energično in navdušeno se boste posvečali ciljem na vseh področjih svojega življenja. Hkrati se boste podali na pot odkrivanja sebe in se zaljubili v neverjetno osebo, kakršna ste.

Tehtnica

Pomlad bo čas hitenja, ki v sebi skriva in obljublja nagrado. Imate veliko sanj, in ta pomlad je pravi čas, da jih uresničite. Zvezde so na vaši strani, naj vas ne bo strah stopiti iz območja udobja in narediti korak naprej. To je vaš čas, da zasijete.

Škorpijon

Pomlad bo čas intuicije in miru. Vedno vam vladajo logika in pravila, zdaj je čas, da jih malo umirite. Kadar sprejemate pomembne odločitev, uporabite svoj notranji glas, saj je ustvarjen tako, da vas bo vodil do tja, kamor naj bi prišli.

Za škorpijona bo pomlad  čas intuicije in miru.
Za škorpijona bo pomlad čas intuicije in miru.

Strelec

Pomlad bo čas spontanosti in zabave. Prepustite se spontanosti in bodite odprti za nove izkušnje. Prijetno boste presenečeni nad tem, kako znate manifestirati svoje cilje. Zavedajte se, da je lepota tudi v negotovosti. Živite polno v sedanjosti in zaupajte, da bo vse v redu.

Kozorog

Pomlad bo en sam uspeh. Zvezde so se poravnale, da bi vam to pomlad poslale veliko sreče. Pripravljeni se boste spoprijeti z vsemi novimi izzivi. Pojdite, naredite, kar si želite.

Vodnar

Pomlad bo čas premagovanja vaših notranjih bojev. V tem obdobju za vas ne bo veliko sonca in nasmehov. Imeli boste več težkih izzivov, vendar ne obupajte. Imeli boste podporo svojih ljubljenih, in z njihovo podporo bo vse mogoče.

Vodnarji boste imeli pred sabo težke izzive, a jih boste s pomočjo ljubljenih premagali.
Vodnarji boste imeli pred sabo težke izzive, a jih boste s pomočjo ljubljenih premagali.

Ribi

Pomlad bo čas za vaše ustvarjanje. V mislih imate veliko projektov, osebnih ali službenih. Vaš največji izziv je verjeti, da to zmorete. Letošnja pomlad je odlična priložnost, da se zelo potrudite za svoje cilje in si zaupate, da vam bo uspelo.

Z vami od leta 2004

City Magazine od leta 2004 ustvarja vsebine za urbanega nomada, ki želi dobro in hitro informacijo. Ustvarili smo preko 30.000 spletnih prispevkov in 250 tiskanih izzidov!