Astrološki znaki od najboljšega prijatelja do najslabšega: škorpijoni najmočneje varujejo svoje ljudi

Zadnjič posodobljeno: :

Kdo je lahko odličen prijatelj in kdo te lahko hitro azočara?

Astrologi so prepričani, da imajo nekateri astrološki znaki večjo sposobnost, da ugajajo svojim prijateljem kot drugi. Predstavljamo vam seznam znakov, razvrščenih od najboljšega prijatelja do najslabšega.

Tehtnica

Tehtnica je izmed vseh znakov najprijaznejša in najmirnejša. Nikoli vas namerno ne bodo prizadeli. Verjamejo v karmo, zato se vedno trudijo in dajo vse od sebe. Tehtnice so zelo dobri ljudje. Vedno bodo storili, kar se od njih zahteva, ne da bi zahtevali kaj v zameno.

Škorpijon

So najbolj zanimivi od vseh znamenj. Na drugo mesto jih uvršča to, da izjemno cenijo zaupanje in zvestobo. Ko bodo spoznali, da vam lahko zaupajo, bodo varovali vaš hrbet in vam bodo vedno na voljo. Ljudi globoko razumejo.

Ribi

Ribe so najbolj čustvene od vseh znakov. Resnično so najbolj empatični od vseh in lahko občutijo bolečino, ki jo doživljate, preprosto zaradi povezave, ki jo lahko ustvarijo. Kot prijatelji bodo presegli tisto, kar se od njih zahteva, in vas bodo vedno postavili na prvo mesto.

via GIPHY

Dvojčka

Kar je zanimivo za dvojčke, je, da kot ribe globoko razmišljajo in so občutljivi. Toda tako kot tehtnice so tudi oni zelo družabni in komunikativni. To jih naredi odlične prijatelje, ker se lahko z njimi pogovorite o čemer koli, medtem ko to počnete, pa se lahko tudi zabavate.

Lev

Lev je najbolj zapleteno in prizemljeno znamenje horoskopa. Imajo to sposobnost, da se ljudje zlahka zaljubijo vanje, tudi prijatelji. Sami so prijatelji, ki si jih vsi želijo, ker je njihovo srce resnično iskreno in ko najdejo nekoga, s katerim se lahko povežejo, je vaše življenje veliko boljše.

Oven

Od prijateljev zahtevajo, da jim lahko zaupajo. Morda na prvi vtis delujejo grobo, a ko jih spoznate, so občutljivi. Preprosto ne znajo pokazati občutkov, vendar bodo ob vas, ko vam bo težko. Imajo kratko varovalko, zato se lahko pogosto znajdete v prepiru.

via GIPHY

Strelec

Nima preveč prijateljev in ni ravno najbolj družaben. Raje bi imeli le nekaj prijateljev, za katere vedo, da lahko računajo nanje. Resnično globoko razmišljajo o stvareh in se včasih izgubijo v svojem svetu, kamor ne morejo vstopiti niti njihovi najbližji prijatelji.

Vodnar

So najbolj “čudaški” od vseh likov, vendar se boste z njimi zabavali. Živijo svoje življenje in jim je vseeno, kaj si ljudje mislijo. Na žuru jih jih boste hitro izgubili, ker radi tavajo. Prepričali vas bodo, da ste fenomenalni, v kar resnično verjamejo.

Rak

Dolgo traja, da začnejo zaupati ljudem in mnoge odrivajo od sebe. Vedno dajo dvakrat več, kot dobijo.

via GIPHY

Bik

So neustrašni, brezskrbni in res dobri in zvesti prijatelji. So pa zelo trmasti. Težko jih je prisiliti, da naredijo nekaj, česar nočejo.

Kozorog

Najbolj duhoviti od vseh znakov, prinašajo pa tudi težave. Običajno se pri njih rodi nekaj resnično slabih idej in se slabo odločajo, zato lahko z njimi naletite na težave.

Devica

Težko se spoprijateljijo, ker so lahko sebični in imajo kratko varovalko. Preveč gledajo samo nase.

via GIPHY

Z vami od leta 2004

City Magazine od leta 2004 ustvarja vsebine za urbanega nomada, ki želi dobro in hitro informacijo. Ustvarili smo preko 30.000 spletnih prispevkov in 250 tiskanih izzidov!

Več zgodb
Ta 3 astrološka znamenja bodo do konca leta obogatela!