fbpx

Barva leta 2022: vnesite vijolično-modro barvo v svoj dom

Zadnjič posodobljeno: :

Znana je barva, ki bo najbolj v trendu v letošnjem letu: to je nežen, a hkrati živahen odtenek vijolične, imenovan Very Peri. Z njim lahko v svoj dom vnesete ustvarjalno in inovativno razpoloženje in ker se v njem mešajo tople in hladne barve, bo čudovito izgledal ob najrazličnejših barvah pohištva. Za vas smo pripravili izbor izdelkov, s katerimi boste brez dvoma polepšali svoj dom.

Podjetje, ki preučuje trende na področju barv Pantone, je ob koncu prejšnjega leta razkrilo barva leta 2022. To je odtenek 17-3938 Very Peri – mešanica modre in vijolične s podtonom rdeče, ki združuje energičnost in umirjenost. Kje poiskati izdelke za dom v barvi leta 2022 – vijolično modra?

JYSK

Pri JYSK-u smo opazili, da se vijolično-modra brava nahaja v le nekaj izdelkih. Običajno se dodatki za dom vbolj sivih tonih ali pa v bolj rožnatih, kar je povsem normalno, saj je ta barvna kombinacija že nekaj časa popularna v skandinavskem dizajnu.

IKEA

IKEA velja za eno bolj barvno raznolikih trgovin za notranjo opremo, zato boste tam brez težav našli kar nekaj izdelkov v vijolično-modri barvi.

Lesnina

Izmed vseh ponudnikov notranje opreme se Lesnina še posebaj zaveda pomena barve leta. Tako boste na njihovi spletni strani zasledili posebno kategorijo, v kateri so zbrali kar nekaj izdelkov iz svoje ponudbe v trendi vijolično-modri barvi.

Momax

Tudi Momax v svoji spletni trgovini predstavlja pestro izbiro izdelkov za dom, zato tudi pri njih ni bilo težave izbrskati nekaj najbolj izdelkov v barvi tega leta. Predvsem sta nas navdušila foltelj in tabure.

H&M Home

Zadnja, vendar ne najmanj pomembna, pa je ponudba H&M. Pri nas v Sloveniji fizične trgovine žal nimamo, smo pa zato vseeno prebrskali njihovo spletni trgovino, iz katere si lahko izdelke v vijolično-modri barvi naročite tudi v Slovenijo.

Amazon

Za razne dodatke za dom pa vedno bolj postaja priljubljeno mesto nakupovanja tudi največji spletni trgovec Amazon. Nekaj prav zanimivih detajlov boste našli na spodnjih povezavah.

Zadnja posodobitev 2022-10-03 / Partnerske povezave / Vir fotografij: Amazon Product Advertising API

Dodatne Informacije

Članek lahko vsebuje partnerske povezave.

Z vami od leta 2004

City Magazine od leta 2004 ustvarja vsebine za urbanega nomada, ki želi dobro in hitro informacijo. Ustvarili smo preko 30.000 spletnih prispevkov in 250 tiskanih izzidov!