fbpx

Bugatti W16 Mistral: umetnina, ki z nevihto osvaja Tokio

Spoj dediščine in vrhunske tehnologije

Foto: Bugatti

Bugatti W16 Mistral je prispel v Tokio kot del svoje svetovne turneje, na kateri svetu predstavlja ultimativni roadster. Tokio, znan po vrhunski tehnologiji, bogati kulturi in obsežni dediščini, je odlično mesto za predstavitev modela W16 Mistral, ki temelji na več kot stoletni zgodovini Bugattija in je prežet z najnovejšimi inovacijami avtomobilskega oblikovanja.

Bugatti W16 Mistral je obiskal svetišče Kanda Myojin, starodavni tempelj v Tokiu, in park Oishi, z goro Fuji v daljavi in jezerom Kawaguchi spredaj. Avto se je ustavil tudi na svetovno znani Gori Kadan, nekdanjem zatočišču cesarske družine, ki je brezhibna mešanica narave, tradicije in razkošja.

Slike, ki jih je Bugatti posredoval v spomin na obisk, so bile milo rečeno osupljive. Črni Bugatti W16 Mistral je predstavljal oster kontrast z živimi odtenki Tokia in poudarjal vse o roadsterju s 1.578 konjskimi močmi (1.177 kilovati) quad-turbo.

Razstavni prostor Bugatti Tokyo je uradno odprl uradni Bugattijev partner Sky Group, Bugatti W16 Mistral pa je zavzel osrednje mesto razstavnega prostora, stranke pa so bile deležne večera v svetovno znani restavraciji z Michelinovo zvezdico v bližini.

Foto: Bugatti
Vseh 99 primerkov Bugatti Mistrala W16 je bilo takoj prodanih zaradi izjemnega povpraševanja zbirateljev Bugattija po vsem svetu. Prilagoditve avtomobilov se bodo začele letos v Molsheimu. Po obisku Tokia bo Bugatti W16 Mistral nadaljeval svojo svetovno turnejo in se odpravil v otoško mesto-državo Singapur.

W16 Mistral je resničen dokaz Bugattijeve zavezanosti dediščini in inovacijam. S svojo fuzijo vrhunske tehnologije in več kot stoletne zgodovine je W16 Mistral ultimativni roadster, ki si ga morajo ogledati vsi avtomobilski navdušenci.

Dodatne Informacije

bugatti.com

Z vami od leta 2004

Od leta 2004 raziskujemo urbane trende in svojo skupnost sledilcev dnevno obveščamo o novostih s področja življenjskega sloga, potovanj, stila in izdelkov, ki navdihujejo s strastjo. Od leta 2023 vsebine ponujamo v glavnih globalnih jezikih.