“Buttercream blonde” je barva leta 2021 in odlična za vse, ki si želite spremembe!

Zadnjič posodobljeno: :

Če razmišljate, da bi si spremenili barvo las, potem razmislite o prehodu na svetlejšo (stran).

Stilisti pravijo, da bo letos vse več povpraševanja po toplih maslenih barvah in odtenkih šampanjca. Najnovejša trendovska barva las se imenuje “buttercream blonde”. To je najlažji način za posvetlitev las, saj ni preveč ekstremen in ne zahteva pretiranega beljenja. Kot nalašč za tiste, ki še nikoli niso imeli svetlih las, a bi jih radi poskusili.

Kako do barve “buttercream blonde”

V bistvu je “buttercream blonde” naravna, kremno blond barva z več dimenzijami. Zaradi kombinacije barv so lasje videti kot da so rahlo posvetljeni od sonca, kombinacija toplih in hladnih pramenov pa pomeni, da bo barva laskala skoraj vsem, saj se dobro poda k različnim tonom kože. Namesto svetlo blond v enem odtenku je “buttercream blonde” začinjena s prameni v barvi šampanjca in medu za enostavnejše vzdrževanje videza. Čeprav je to barvo las najlažje doseči, če ste že blondinke, to še ne pomeni, da je tak videz za temne lase nemogoč. Zato ga lahko poskusi vsak, le v nekoliko drugačnih različicah.


Za začetek je treba posvetliti osnovno barvo las, nato pa za dodatno dimenzijo dodati pramene v svetlejšem odtenku. Če ste si že pobarvali lase, lahko to nekoliko oteži prehod v svet blondink. V tem primeru strokovnjaki priporočajo, da se pred kakršnimi koli spremembami posvetujete s svojim stilistom.

Nekaj idej za barvo “buttercream blonde” najdete v nadaljevanju!

Prelistaj našo revijo

Z vami od leta 2004

City Magazine od leta 2004 ustvarja vsebine za urbanega nomada, ki želi dobro in hitro informacijo. Ustvarili smo preko 30.000 spletnih prispevkov in 250 tiskanih izzidov!

Več zgodb
11 živil, ki se jim morate izogibati, če želite imeti gladko kožo brez gub