moški nahrbtniki
Utrip mesta · moda · moška moda

Za nahrbtnik, ki bo hkrati služil svojemu namenu in navduševal z modernim dizajnom, ni treba odšteti celega bogastva. Še več, izbirate lahko med kakovostnimi izdelki mnogih ponudnikov.

Katerih 10 kul nahrbtnikov lahko kupite za manj kot 90 evrov?

Adidas NMD Backpack

Adidasov model, ki prepričuje s kombinacijo sive in črne barve, je zelo funkcionalen, saj ga lahko uporabite kot nahrbtnik ali ročno torbo.

Cena: 85,00 €
endclothing.com

G-Star Raw Wysel Patterned Backpack

Valjaste torbe verjetno nikoli ne bodo izginile iz mode. To lahko pripišemo predvsem preprostosti uporabe, saj je vanje treba le stlačiti vse stvari, ki jih potrebujete.

Cena: 29,97 €
gstar.com

Dune London Nordic Bag

Dune ponuja nahrbtnik, s pomočjo katerega se boste lahko pohvalili z nazivom najbolje opremljene osebe v pisarni ali na letalu.

Cena: 80,00 €
dunelondon.com

Jack Wills Asbdown Roll Top Backpack

Nahrbtnik, ki ga priporočamo popotnikom, navdušuje predvsem z ostrimi linijami in minimalističnimi naramnicami.

Cena: 41,97 €
jackwills.com

ASOS DESIGN Backpack

Asosov izdelek upošteva načela skandinavskega dizajna. Je minimalističen, obenem pa je izdelan iz živalim prijaznega usnja.

Cena: 34,99 €
asos.com

Nicce Blaze Duffle Bag

Črtasta torba z dodatkom rumene barve bo v vaše življenje prinesla nekaj dodatne energije. Zagotavljamo vam, da ne boste ostali neopaženi.

Cena: 32,00 €
nicceclothing.com

Red Herring Roll Down Backpack

Trendovski nahrbtnik je kot nalašč za tiste, ki radi raziskujete naravo. Pripomočke lahko shranite v več različnih žepov, ki so zaščiteni pred vdorom vode.

Cena: 46,00 €
debenhams.com

Jack Wills Beresford Cargo Back Pack

Izdelki podjetja Jack Wills so sicer namenjeni predvsem mlajšim generacijam, kar pa ne velja za ta model.

Cena: 29,98 €
jackwills.com

River Island Single Strap Backpack

Za nahrbtnik ni nujno, da je velik, da služi svojemu namenu. Še posebno poleti vam bo nekoliko manjša torba prišla še kako prav.

Cena: 24,00 €
riverisland.com

Zara Double Zip Backpack

Če ste pričakovali, da bo Zarin nahrbtnik oblikovan po najnovejših modnih smernicah, se niste ušteli. Rumena barva bo v vaš vsakdan priklicala veselje.

Cena: 49,95 €
zara.com

56650aebfefc3c2084d90d0d596df059 5 TOP LAHKIH SUPERG ZA POLETJE Orlebar_Brown_James_Bond_Thunderball_Desktop Moške kopalke 2018: kopalke, ki si jih želi vsak moški 200a9aa349d056030d4d50895a89fba2 4 džinske, ki jih to poletje moraš imeti Nike-Mis-Match-Benassi-Slides-1 Top 10: poletni natikači za moške · · · ·