ENO DoubleNest
Utrip mesta · dom

Kupovanje nove opreme je obveza, finančna in čustvena. Nekako kot zmenki. In naša ideja za popoln zmenek? Zibanje v viseči mreži pod krošnjami s hladnim pivom v roki in slabim signalom. Ampak to je lahek del, odločitev katero visečo mrežo obesiti med drevesi je malce težji. Zato smo po izboru uredništva izbrskali 10 najboljših, da boste minute ali urice sproščanja in brezskrbnosti lahko karseda izkoristili.

Krištof Kolumb je viseče mreže k nam prinesel iz druge strani Atlantika, mi pa vam prinašamo serijo 10 najboljših, ki jih premore trg. Ker nič ne opiše sproščanja in brezskrbnosti bolje kot viseča mreža in ker je v času dopustov poležavanje v njih eden najbolj zaželenih užitkov.

PREBERITE ŠE: B-Tourist Strip – viseča mreža za glavo, ki med letom nudi udobje in zasebnost

ENO DoubleNest

ENO DoubleNest je viseča mreža iz najlonske tkanine, ki bo zlahka postala nepogrešljiv kos izletov. In ne mislite, da majhno pakiranje pomeni, da nima prostora še za koga. Narejena je namreč za dva.

Hummingbird Single+

Viseča mreža Hummingbird Single+ je peresno lahka (215 gramov) saj uporablja posebno lahke karabine in tehnologijo, ki jo najdemo pri padalih. Zložena smukne tudi v žep.

Trek Light Double

Trek Light Double viseča mreža stavi na udobje in je bolj kot za izlete primerna za daljša dopustovanja. Z vsakim nakupom podjetje posadi drevo na področju, ki potrebuje pogozditev.

Kammock Roo

Kammock Roo je izredno trpežna viseča mreža z nosilnostjo 226 kilogramov, čemur se boste približali le, če boste nanjo zložili vso vašo opremo, ki jo tovorite sabo.

Guide Gear

Guide Gear je zložljiva viseča mreža, ki pride prav, ko v bližini ni dreves. Zložena nastopi v funkciji kamping stola, zato je bolj primerna za počitnikovanje kot za izlete.

Blue Ridge

Blue Ridge je hibrid med visečo mrežo in šotorom. Lahko jo postavite na tleh ali obesite med drevesi.

Warbonnet Blackbird

Warbonnet Blackbird je še ena v vrsti trpežnih visečih mrež, ki je primerna predvsem za tiste, ki se ne odločajo za spanje v hotelu z milijon zvezdicami zaradi komarjev in mrčesa.

Headdemock Fatboy

Viseča mreža Headdemock Fatboy ni primerna le za na pot. Noben vrt namreč ni popoln brez nje. Je samostoječa, v več barvah in bolj udobna kot kavč.

Sky Tent 2

Sky Tent 2 je ”pograd” viseča mreža, ki kar kliče po nesreči, a je v resnici fantastična in udobna rešitev za dva.

Clark NX-250

Če nameravate dopustovati dolgo in globoko v naravi, je viseča mreža Clark NX-250 pravi odgovor na vaše potrebe. Je šotor in mreža v enem, ki zagotavlja udobje, varnost in vas ščiti pred dežjem.

Mobila kuhinja Camp Champ Camp Champ – vrhunska mobilna kuhinja v zaboju Barviti stoli Bollnäs Bollnäs: Barviti stoli za javno uporabo IMG_7109 CLING: kakovosten in močan magnetni obešalnik za oblačila #kickstarter Kamera in detektor dima Nest Cam Nest Cam: nadzorna kamera in detektor dima v enem ·