sommi-257178-unsplash
V zraku · buzz buzz

Ljudje smo različnih veroizpovedi, a angeli se pojavljajo v skoraj vsaki religiji. Angel varuh je po prepričanju tisti, ki nas varuje in nas vodi po pravi poti do samospoznanja in integritete. Te misel na to, da te varuje nekaj ‘od zgoraj’, prijetno pogreje? Potem bodi pozoren, to je namreč 10 znakov, da te opazuje angel varuh.

To je 10 znakov, da te opazuje angel varuh.

Perje

Perje je ena izmed stvari, ki jih najbolj povezujejo z angeli varuhi. Če si se znašel na območju, kjer ni bi pričakoval, da najdeš perje, si morda blizu angela varuha. Angeli namreč radi pustijo perje kot opomnik, da so tam, da nas gledajo. To še posebej velja, če si našel belo pero.

Kovanci, ko je proti tebi obrnjen motiv

Če si našel kovanec, ki ti kaže svoj motiv, potem se verjame, da ti je to pustil angel varuh kot sporočilo in blagoslov.

Pogoste mavrice

Mavrica je naravni vir občudovanja in lepote. Če vidiš mavrico, za katero ni kriv dež, je to verjetno znak angela varuha. Ti nas namreč radi opomnijo, da so tukaj in da nismo sami.

Nenavadno oblikovani oblaki

Si kdaj pomislil, da bi lahko bili nenavadni oblaki pravzaprav angeli? Spreminjajoči se oblaki so namreč kazalnik, da je angel varuh nad nami in nas poskuša voditi v pravo smer.

Sprememba temperature

Če opaziš nenadno spremembo v temperature, to pomeni, da je angel varuh zelo blizu tebe. Ti namreč potujejo in obstajajo prek frekvenc in vibracij. Prisotnost angela varuha lahko spremeni način, kako reagirajo molekule v zraku, to pa bo povzročilo nenadno spremembo temperature v prostoru. Bodi zelo pozoren, angel varuh ti želi nekaj sporočiti. Da vidiš, boš moral verjeti.

Tvoje ime

Ali kdaj hodiš po mestu v gneči in slišiš, kako nekdo zakliče tvoje ime? Morda več kot enkrat? Po navadi to takoj vzbudi tvojo pozornost. Tvoj angel varuh si želi tvoje pozornosti. Če se odpreš duhovnemu svetu, ti morda uspe vzpostaviti stik.

Živahne sanje ali spomini

Čeprav je normalno da sanjamo, lahko kdaj sanjamo tudi kaj nenormalnega. To so izjemno žive sanje, ki se jih dobro spominjamo. Skoraj resnične. Enako se lahko zgodi tudi s spomini. Če izkušaš nenadne spomine in ne veš, kam točno jih postaviti, potem je to ključni kazalnik, da želi angel varuh s teboj vzpostaviti stik.

Izboljšani čuti

Lahko naenkrat slišiš, vonjaš ali vidiš bolje? Morda gre za obdobje desetih sekund. In zdi se, da bodo takoj, ko se premakneš, ti izboljšani čuti izginili. Če si to že izkusil, potem je to znak, da si na pravi poti.

Čudno delujoča elektronika

Morda si že vstopil v sobo in je gorel televizor, ki se je sam vklopil ali pa je zamenjan kanal. To je res velik znak, da želi angel varuh stopiti v stik s teboj.

filantropisti Superbogati in radodarni: to so največji filantropi na svetu matheus-ferrero-226756-unsplash 9 stvari, ki upočasnjujejo tvoj uspeh Tej stvari se smejijo le inteligentne osebe Ta stvar je smešna le inteligentnim osebam … Ne potrebuje ljubezni: ta astrološki znak je najtežje ljubiti To astrološko znamenje je najtežje ljubiti – saj ne potrebuje ljubezni!