shutterstock_376565866
V zraku · buzz buzz

Potem, ko je bil konec sveta napovedan za konec leta 2018, nas nova apokalipsa čaka že čez 5 dni, torej 21. januarja 2019.

21. januarja bo na nebu redka krvava volčja superluna (ta je tako redka, da jo vidimo 28-krat v enem stoletju), številni teoretiki zarote pa so mnenja, da je to to in da se bo tokrat zares uresničila biblijska napoved o koncu sveta.
To je namreč napovedano v knjgi Four Blood Moons: Something Is About to Change avtorja Johna Hageeeja, kjer ta pravi, da t.i. “krvava luna” dejansko izpolnjuje biblijsko prerokbo.

Hagee je napisal, da so “rdeče Lune, do katerih pride ob popolnem mrku” opisane v Svetem pismu v knjigi preroka Joela: “Sonce se bo spremenilo v temo in Luna v kri, preden pride velik in strašen Gospodov dan.” To je brez zadržkov nemudoma sprejel ‘alarm za prerokbe’, pastor Paul Begley , iz Indiane v ZDA. “Da, to se bo zgodilo. Da je tudi odogovor na vprašanje, ali je krvava superluna apokaliptični simbol za konec človeštva. Da, to prihaja,” je zapisal Begley. Isti človek je napovedal isto stvar že za lanski julij, ko smo prav tako imeli superluno, a mi smo še vedno tu.

Precej prepričani smo, da bomo tu tudi 22. januarja, če pa ne bomo, pa ne recite, da vam nismo povedali.

maxresdefault (8) Ko švedski fotograf obišče Slovenijo, nastane ta dih jemajoč posnetek shutterstock_1459797275 Ljudje, ki zjutraj nekajkrat prestavijo alarm, so pametnejši, pravi znanost! Nizke temperature in močan veter so spremenili Blatno jezero v zimsko čudežno deželo Blatno jezero je zaradi močnega vetra in mrazu prava zimska čudežna dežela shutterstock_548333437 Pazi, da ne podariš teh vrtnic: kakšne vrtnice podariti na valentinovo in kaj pomenijo?