maxresdefault (47)
V zraku · astrologija

Astrologi so mnenja, da lahko horoskop razkriva tudi, kdo med nami je največji “geek” … Si med njimi? ;)

Obstajajo ljudje, ki že v otroštvu kažejo naklonjenost in ljubezen do učenja, ki se kasneje v življenju ne zmanjša, kvečjemu se zna še povečati! In kdo v astrologiji sodi med največje “geeke”?

Bik

To astrološko znamenje je zelo ambiciozno in želi biti za vsako ceno najboljše v šoli in na faksu. Če bika čaka kakšna naloga ali izpit, se bo posvetil samo temu. Dokler ne bo opravil naloge ali izpita, ne bo šel ven z družbo. Bik se uči, uči in uči, zato rad pozabi, da obstajajo v življenju še druge stvari. Tudi ko “odrastejo”, želijo vedno biti najboljši pri vsem, kar počnejo, in potrudili se bodo po najboljših močeh. Resnično kapo dol, saj večino stvari v življenju dosežejo sami!

Devica

Device se ne morejo nehati učiti. Zelo močno si želijo najboljše ocene, za učenje imajo načrt in vedno so pred vsemi. Device preprosto morajo imeti pregled nad svojimi cilji, saj lahko le tako delujejo in premagujejo ovire brez vsakega problema. Odlično opazujejo in si zapomnijo nove informacije, vse to pa pogosto prenašajo na druge!

Dvojčka

Dvojčki so družabna bitja, če pa imajo pomemben izpit, pa se lahko brez težav distancirajo. Neuspeha se namreč bojijo, zato ga želijo za vsako ceno preprečiti. Včasih znajo pretiravati z “geekanjem”, zato zaradi zmede in nervoze pozabijo, kaj so se naučili. Veliko lažje bi jim bilo, da se sprostijo in spoznajo, da vsi delamo napake in da nihče ni popoln!

kreated-media-s3D9dXrvQa8-unsplash Nikoli te ne bodo izdali: teh 6 astroloških znakov bodo vedno tvoja opora in rama za jokanje! shutterstock_719351611 To si želi na skrivaj poskusiti v postelji glede na njegovo astrološko znamenje ali-pazani-Vliq-tEVMi4-unsplash Niti za trenutek ne boš podvomil vanjo: 8 razlogov, zakaj je bikico najlepše ljubiti apostolos-vamvouras-IRMsEB92La8-unsplash Sreča v nesreči: blagoslov v preobleki, ki ga bo prejel vsak astrološki znak do konca aprila 2020 · · ·