unnamed
V zraku · tehnologija · aplikacije - app

Staro leto se je poslovilo in dalo prostor novemu. Tako kot ste se v letu 2015 namenili znebiti nekaterih navad, se znebite tudi nekaterih aplikacij na pametnem telefonu oz. mobiniku, ki zgolj zasedajo prostor in jih nadomestite z novimi.

Prvi letošnji izbor aplikacij za pametne / mobilne telefone 2015 je mešanica vsega. Posla in užitka. Zato le naredite nekaj prostora zanje, ker bo potrebe po obojem tudi v letu 2015 veliko. Za prgišče evrov jim izkažite gostoljubje na svojem pametnem telefonu in kdo ve, morda da se bodo tja naselile za stalno ali vsaj do konca leta.

Ace Ferrara and The Dino Menace

Aplikacija Ace Ferrara and The Dino Menace ima pridih 80-ih in se dogaja v risanem svetu, kjer se skupina dinozavrov s piloti bori za nadvlado vesolja. Kot igralec ste v vlogi kadetskega pilota Aca Ferrare, ki se prebija skozi misije in povzpenja od pripravnika do junaka, ki premaga sovražne dinozavre.
Na voljo za: iOS (brezplačno za omejen čas) Android (plačljiva)

MoneyWiz 2

Aplikacija MoneyWiz 2 želi biti kotiček za vse, kar je povezano z vašim denarjem oziroma osebnimi financami. Z njo lahko namreč izdelate natančen proračun, lahko vas opominja kdaj morate plačati položnice, lahko vas zalaga s podrobnimi poročili in statistiko o nakupovalnih navadah, itd. Če jo povežete s svojim bančnim računom (dodatek), si zadevo oz. kontrolo nad denarjem samo še olajšate.
Na voljo za: iOS (plačljiva)

Reuk

Fotoaparat na iPhonu ima velik potencial, a brez prave aplikacije lahko ta ostane neizkoriščen. Naloga aplikacije Reuk je, da poskrbi, da ne zapravite njegovega talenta. Z njo namreč dostopate do nastavitev, ki niso dosegljive preko generične iOS aplikacije. Z možnostjo nastavitve beline, hitrosti zaklopa, ISO-a in fleša se boste s pametnim telefonom približali DSLR fotoaparatu kot še nikdar. In to za drobiž.
Na voljo za: iOS (plačljiva)

PREBERITE ŠE: 6 aplikacij, ki vam bo pomagalo izpolniti novoletne zaobljube

Squares

Squares je enostavna a prebrisana aplikacija, saj kljub navidezni preprostosti pošteno kravžlja možgančke. Vaša naloga je, da barvne kvadrate premaknete do pripadajočih točk. Mala malica! A kocke lahko premikajo druge kocke in strateško postavljene puščice lahko spreminjajo smer. Začetek je sicer lahak, a zadeva hitro postane resen izziv.
Na voljo za: iOS (plačljiva)

WRC The Official Game

Svetovno reli prvenstvo (WRC) je garant za adrenalin in vsakdo si kdaj želi biti eden tistih norih voznikov, ki se neustrašno podijo po ozkih poteh. Ker pa boste v pravi reli avto težko sedli, vam predstavljamo drugo najboljšo možnost. Licenčno WRC aplikacijo, s pomočjo katere se lahko usedete v katerikoli reli avto iz resničnega tekmovanja in se za naslov prvaka potegujete na številnih dirkah. Igra je karseda realistična, vključno s škodo. In če ta ni prevelika, lahko med dirko špilate tudi mehanika. Čisto tako kot v resničnem življenju.
Na voljo za: iOS (plačljiva)


cover_player PLAYER: aplikacija, ki te nauči igrati tvojo najljubšo skladbo xon-bindings CES 2015: Pametne snowboard vezi XON Snow-1 skype_translator-3f3cac62b1586df2 Skype Translator – prevajanje pogovora v realnem času Apple_Design_Award_2014 Apple Design Awards 2014: Najboljše iOS aplikacije leta · · · · ·