stilski moski cevlji
Utrip mesta · moda · Utrip mesta · moda · moška moda

Hiter tempo življenja se pogosto odraža tudi na zunanjem videzu marsikaterega moškega ‒ ker preprosto nima časa, da bi se obremenjeval s tem, kaj bo oblekel, pogosto poseže po supergah. A včasih kodeks ne dovoljuje, da bi nosili superge, zato potrebujete čevlje, ki so modni. Če izberete kakšen par med temi petimi, ste na dobri poti, da dobite naziv moškega s stilom.

Če greste na pijačo, zmenek ali svečano večerjo, se po kodeksu spodobi, da obujete čevlje, ki bodo vašo modno zgodbo postavili na višjo raven. S temi petimi pari čevljev boste pustili dober vtis, saj boste veljali za moškega s stilom.

Lepi usnjeni čevlji niso nujno tudi dragi, ker obstajajo številne znamke, ki izdelujejo kakovostne in cenovno ugodne čevlje. Res je tudi, da se investicija v dizajnerske čevlje splača, a izberite pač tisto, kar se ujema z vašo osebnostjo in denarnico.

Čevlji oxford

Priljubljenost tega modela čevljev je še zmeraj zelo visoka. Subtilen dizajn in elegantne linije se bodo dobro podale poleg obleke.

Čevlji brogue

Če imate raje atraktivnejše modele, so čevlji brogue popoln model za vas. Imajo prepoznaven videz, ki je dobro videti v različnih barvah, a najlepši so jesenski odtenki.

Čevlji s pasom

Tisti, ki imate radi vezalke, so čevlji s pasom pravi za vas. Lahko izberete takšne, ki imajo več pasov. Enako formalni so kot ostali modeli in jih lahko nosite tudi ob poslovnih priložnostih.

Čevlji derby

Ta eleganten model se poda na obleko, saj so linije bolj subtilne, vrh čevlja pa zelo izrazit. Razlikujejo so od čevljev oxford po tem, da imajo debelejše vezalke.

Mokasini

Če ste naveličani strogega kodeksa, so tu mokasinke. V primerjavi z drugimi modeli je ta čevelj lahko izdelan v različnih barvah in materialih. Dobro se podajo k obleki ali džinsu.

Te odštekane asimetrične kavbojke so nov denim trend. Te odštekane asimetrične kavbojke so nov denim trend torbica FABRIKK VELA: šik torbica iz plute, ki se v notranjosti sveti Najboljše spodnje perilo glede na vaš tip postave Kakšno spodnje perilo je najbolj primerno za tvojo postavo? To so Nikove superge, ki jih ne želite pustiti na zelenici. NIKE predstavil superge Golf Grass, na katerih raste trava ·