shutterstock_1043919274
V zraku · astrologija

Je maščevanje res najboljši način za sproščanje jeze in bolečine? Nekaj astroloških znamenj le na takšen način predela razočaranje nad bivšimi partnerji. Maščevali pa se bodo na različne načine.

A maščevanje nikoli ne odpravi bolečine, z njim ne boste odpravili razočaranja, ne boste postali boljši ljudje, ampak se boste le vrteli v začaranem krogu sovraštva.

Katerim astrološkim znakom se po mnenju astrologov zaradi njihove maščevalnosti ni pametno zameriti? Za vas imamo odgovore.

ŠKORPIJON

Ste morda za trenutek pomislili, da se škorpijoni ne bodo maščevali, če jih je bivši partner prizadel? Oh, kako se motite. Najhuje, kar lahko naredite škorpijonu, je, da jih izdate ali se jim lažete. Ne bodo se vam maščevali takoj, saj raje napadejo, ko se že počutite brezskrbne. Škorpijoni so potrpežljivi, njihovo maščevanje bo popolno, a hudomušno.

OVEN

Ovni so ognjeni in znajo imeti zloben temperament. Če bodo jezni na bivšega partnerja, bodo uporabili hladno psihološko maščevanje. Ovni so bolj kot v dejanjih kruti v besedah. Kadar so jezni, teh ne izbirajo in iz njih bruhajo gnev, jezo, pretekle zamere. Zato vam bodo želeli na primer pokvariti ugled, recimo na družbenih omrežjih.

VODNAR

Če bodo doživeli slab konec razmerja, se bodo maščevali. Ne bodo imeli izpadov v javnosti, ker se ne želijo čustveno izpostaviti. Njihovo maščevanje bo nepričakovano, ustvarjalno, naredili bodo nekaj, kar bo bivšega partnerja še nekaj časa preganjalo.

BIK

Nikoli ne bodo udarili nazaj takoj, temveč bodo čakali idealno priložnost. Njihovo maščevanje bo kruto. Vrnili se bodo bivšemu partnerju, in ko se bo ta v njih ponovno zaljubil, ga bodo zapustiti. Njihov cilj je, da povzročijo bivšim isto bolečino, kakor so jo oni njim.

DEVICA

So inteligentne in bodo našle popoln načrt, da se maščujejo bivšemu partnerju. Marsikdaj bodo samo nadaljevale s svojim življenjem brez njih, z novim boljšim partnerjem in bo to njihovo maščevanje. Na ta način se bo bivši partner spraševal,  ali so device sploh kdaj gojile čustva do njih, ker so se tako hitro zaljubile in so spet srečne.

KOZOROG

Ko se bodo maščevali, bo v to dejanje vključenih več ljudi. Ker ponavadi razvijejo dobre vezi z družino in prijatelji bivšega partnerja, bodo z njimi šli na kavo. Povedali jim bodo vse podrobnosti o slabem vedenju in napakah bivšega partnerja.


shutterstock_1035342085 Romantika bo šla po zlu: 3 astrološka znamenja, ki bodo imela turbulentno valentinovo designecologist-P1sMtXL4jow-unsplash Spodbudne besede, ki jih potrebuješ v tem trenutku, glede na tvoje astrološko znamenje shutterstock_133693640 6 astroloških znamenj, ki vedo, kaj pomeni PRAVO prijateljstvo shutterstock_566840173 Opa! To ti bo (najverjetneje) podaril za valentinovo glede na njegovo astrološko znamenje! · ·