shutterstock_133693640
V zraku · astrologija

“Le resnični prijatelji te opozorijo, ko imaš umazan obraz.” – sicilijanski pregovor

Za mnoge ljudi je prijateljstvo, ki prestane preizkus časa, se ohranja skozi leta, neprecenljivo bogastvo. Pravi prijatelj ni bežen znanec, s katerimi se družite, ampak nekdo, ki bo ob vami, ko je hudo, kadar potrebujete nekoga, da mu zaupate, da vas posluša, da vam pove, da bo vse okej …

“Prijatelj je oseba, s katero si upaš biti takšen, kakršen si.” – Pam Brown

V astrologiji obstaja nekaj znamenj, ki še posebno cenijo pomen pravega prijateljstva.

Kozorog

Izjemno pozorno izbirajo svoje prijatelje. Imajo veliko znancev, a zaupajo le najbližjim. Cenijo in negujejo prijateljstvo. So zanesljivi, potrpežljivi, zvesti, čustveni – za prijatelje so pripravljeni narediti vse. Prijateljstvo je zanje vrednota. Je tisti prijatelj, za katerega ste lahko prepričani, da bo izpolnil svoje obljube in bo tam, ko ga boste potrebovali.

Oven

So iskreni in zelo hitro navezujejo prijateljstva, ki velikokrat ne trajajo dolgo, vendar pa tista prava prijateljstva, ki jih imajo iz mladosti, trajajo vse življenje. Prijatelju so pripravljeni pomagati ob kateremkoli času. So zelo iskreni in odkrito izražajo svojo zamero ter ne znajo spletkariti za človekovim hrbtom.

Lev

So dobri prijatelji predvsem do tistih, ki jih občudujejo, podpirajo in so navdušeni za iste stvari kakor oni. V prijateljstva vložijo toliko, kolikor od njega dobijo. Za pravega prijatelja si bodo vzeli čas in mu pomagali, kadar bo potrebno. Začetek prijateljstva z njimi pomeni dolgotrajno nadaljevanje, ki ga sami redko prekinejo. Čeprav se gibljejo v množici ljudi, svoje skrivnosti delijo zgolj z nekaterimi.

Tehtnica

So zelo družabni in v življenju jim prijateljev nikoli ne primanjkuje. Verjamejo v ustvarjanje novih prijateljstev, toda vedno ohranjajo in hranijo stare. Popolnoma zaupajo le enemu prijatelju. Izbirajo jih praviloma zelo natančno. Do prijateljev so odkriti, enako pričakujejo tudi od njih. V nesreči vam bodo vedno stali ob strani, saj znajo odlično zaslutiti težave.

Bik

So zanesljivi, potrpežljivi, zvesti prijatelji, ki bodo svojemu prijatelju pomagali na kakršenkoli način in ga ne bodo zapustili ob problemih. V kriznih časih ostanejo prizemljeni. Imajo zelo širok krog znancev, zelo težko sklepajo prava, globoka in trajna prijateljstva. Če vas bodo sprejeli za prijatelja, jim lahko popolnoma zaupate.

Dvojčki

Imajo širok krog prijateljev iz različnih življenjskih obdobji, ker ko imate takšnega prijatelja, kakor so oni, je to prijatelj, ki ostane ob vas za vedno. Lahko jim pokažete svojo ranljivost in se pogovarjate problemih, ker ponujajo rešitve. Pogosto vedo, kaj njihov prijatelj potrebuje, še preden jih ta prosi za pomoč. So neznansko zabavni in z njimi vam nikoli ne more biti dolgčas, znajo vas nasmejati do solz tudi takrat, ko ste najbolj žalostni.


shutterstock_566840173 Opa! To ti bo (najverjetneje) podaril za valentinovo glede na njegovo astrološko znamenje! MSDBAIN_EC015_H1 To znamenje najtežje ostane zvesto: kdo največ vara in kdo najmanj glede na astrologijo? jackson-hayes-kmMcoPif0bc-unsplash 4 nenavadni miti in dejstva o vodnarju (pa tudi če ne verjameš v horoskop ali astrologijo) blake-cheek-K_FyGxyCzOw-unsplash Kdo v horoskopu nosi srce na dlani, kdo se skriva za masko? · · ·