6 japonskih lepotnih skrivnosti
Utrip mesta · zdravje & lepota

Japonska je zakladnica edinstvenih izdelkov lepotičenja. Prav Japoncem bi morali biti hvaležni za množico popularnih olj za čiščenje in proizvajanje najbolj kakovostnih izdelkov za zaščito pred soncem. Odkrili smo 6 japonskih lepotnih skrivnosti.

Brez dvoma ima japonski narod pokazati tudi kar nekaj bizarnih izdelkov in storitev, kot so čudežne kapljice za oči ali tetovaže za ustnice in obrvi. Na tem mestu moramo priznati, da zadnje dejansko deluje in je videti fantastično.

Eden izmed bolj priljubljenih lepotnih trikov je zagotovo posebna esenca za obraz, ki je videti kot toner. Večina tonerjev kožo izsuši, a ravno japonska esenca je znana po tem, da naredi vašo kožo izjemno sijočo. Vsebuje številne vitamine in kisline, ki pripomorejo k obnovi odmrlih kožnih celic. Gre za podoben način uporabe kot pri serumu. Na koncu na obraz nanesete svojo najljubšo vlažilno kremo.

PREBERITE ŠE: Maturantski ples obiskali superjunaki

Ste v zgornjem videu preverili vseh 6 japonskih lepotnih izdelkov, ki so obkrožili svet?

Breztežnostna postelja Zerobody Zerobody: breztežnostna postelja za popolno sprostitev Tekoča voda in uriniranje Zakaj nas prime lulati, ko slišimo zvok tekoče vode? Deli telesa, ki jih ne potrebujemo več To so deli telesa, ki jih ne potrebujemo več Palmers: The Cancer Bra – modrc z rakom dojke ·