B004GIR0L4_CruelIntentions_UXSY1._V143196766_SX1080_
V zraku · odnosi

Da ne boš končala s strtim srcem, bodi pozorna na stvari, ki jih moški izrečejo, ko želijo le eno samo stvar … torej seks!

Dekleta, ki se  hitro zaljubijo, lahko slabe namere “bad boyjev” prizadenejo in zlomijo. Zapeljivi moški, ki jih zanima le ena stvar, so dovolj pametni, da vedo, kako zapeljati dekle, da se prepusti njihovim zahtevam in željam. Če se želiš izogniti razočaranju, bodi pozorna na stvari, ki jih boš slišala, ko bo od tebe želel le eno samo stvar …

1. Pogovor vedno usmeri na spolnost

O čemerkoli se pogovarjata, bo na vsak način skušal v pogovor vpeljati tudi spolnost. Govoriš z njim, kako dobro si se odrezala na današnji predstavitvi in potem slišiš, da je to zato, ker si ji zapeljala s svojim videzom. Resno?

2. Čutiš pritisk

Ker so vajini pogovori povezani le s spolnostjo, čutiš, da nate pritiska, da narediš naslednji korak. Morda ti bo celo povedal, da te bo pustil, če ne greš naprej. Beži stran! Moški, ki te spoštuje, ti tega ne bo naredil!

3. Osredotočen je le na tvoj videz

Povsem prijetno je, če je oseba navdušena nad tvojim videzom, vendar moški, ki te resnično ceni, bo pozoren in bo izpostavil tudi tvoje druge lastnosti, kot so pamet ali vrednote. Moški, ki si želijo le tisto stvar, bodo osredotočeni na tvoj videz in te bodo zasuli s komplimenti, četudi z njimi nisi imela konkretnega pogovora, ki bi potrjeval njihove besede.

4. Neposredno ti pove, da nima resnih namenov

In kaj boš počela s takšnim moškim? Ti se boš zaljubila, on bo mislil le na eno stvar in te bo izkoriščal. Spoštuj se in najdi nekoga, ki te bo spoštoval!

5. Čutiš, da te ne spoštuje

Nekaj ti pravi, da nima spoštovanja, ki pa je ključno za zdrav odnos. Bo videz reševal vajine spore?

6. Ne zanima ga nič o tebi

Dve osebi, ki imata dobre namere in sta iskreni, se pogovarjata drug o drugemu. Tega ne boš doživela pri moškemu, ki ima le en cilj.

Nekaj zelo pogostih konkretnih laži, ki jih slišiš, ko moški od tebe pričakuje le eno stvar

“Si najbolj zapeljiva ženska, ki sem jo kdajkoli srečal.”
“Povedal ti bi bom nekaj, česar nisem še nikomur dosedaj.”
“Čakam tisto pravo.”
“To bo najina skrivnost.”
“Že dolgo nisem imel spolnih odnosov.”
“Popolnoma sva si enaka.”
“Želim si zgolj nekoga objeti.”


shutterstock_307056110 To je razlog, zakaj nas nekateri ljudje zelo privlačijo, nekateri pa sploh ne shutterstock_185242103 5 načinov, kako prepoznamo zavist pri sebi in pri drugih: to čustvo uničuje dušo! shutterstock_1152639542 Besede, ki strejo srce: tega se žensk nikoli ne sprašuje! nicholas-green-TlCp_ZORhSw-unsplash Nikoli se ne opravičuj moškemu za te 3 stvari!