Kako bi ga opisali prijatelji?
V zraku · odnosi

Na prvem zmenku, še posebej če se vidita prvič, velikokrat obstaja nevarnost nerodne tišine in trenutkov, ko ne vesta, kam bi dala roke, kam bi gledala in kaj bi rekla. Pomagamo vam lahko s seznamom 7 drznih vprašanj, ki jih moraš zastaviti na prvem zmenku.

Tu si lahko preberete nekaj idej, ki vam bodo pomagale iz zagat nerodne tišine na prvem zmenku, hkrati pa boste na ta način hitro spoznali svojega sogovornika. To je seznam 7 drznih vprašanj, ki jih moraš zastaviti na prvem zmenku.

Če bi lahko šel na kavo s komerkoli (mrtvim ali živim), s kom bi šel?

Odgovor na to vprašanje ne pove toliko o človeku, vendar pa razlaga odgovora razkrije marsikaj. Izvedeli boste, čemu daje prednost, katera so vprašanja, ki so mu pomembna, in katere ljudi zares občuduje.

Kdo je tvoj najljubši pisatelj/pisateljica?

Če na zmenku ugotovita, da so vama všeč podobne knjige, imata kar nekaj skupnih točk. To je zato gotovo vprašanje, ki se ga splača izpostaviti. Knjige, ki jih človek bere, o njem povejo precej veliko.

Kako bi te opisali tvoji prijatelji?

Ko osebo izzoveš, da se opiše s perspektive nekoga drugega, se počuti nekoliko bolj varno razkriti svoje dobre in slabe lastnosti. Poleg tega pa to razkrije še nekaj o njenih oziroma njegovih odnosih s prijatelji, kar je zagotovo dobrodošel podatek.

Katero supermoč bi rad imel?

Nekoliko trivialno vprašanje, ki pa je zelo zabavno. Uporabi ga, če bo med vama nastopila čudna tišina, saj vaju bo zagotovo sprostilo.

Katero je bilo tvoje najljubše potovanje?

Zgodbe s potovanj so zabavne za pripovedovati in za poslušati, poleg tega pa razkrijejo kar nekaj o sogovornikovem življenju in osebnosti. Je že veliko potoval? Je avanturist? Kakšen je njegov način potovanja?

Kateri film lahko gledaš vedno znova, pa se nikoli ne dolgočasiš?

To je zabavno in sproščeno vprašanje, ki je odlično za začetek zmenka. Pogovor lahko v nadaljevanju zapeljeta na različna področja.

PREBERITE ŠE: Najboljši ženski parfumi za poletje 2018

Kaj je tvoj največji dosežek?

To vprašanje je lahko za sramežljivega sogovornika nekoliko strašljivo, zato ga je pomembno zaviti v pravi celofan. Dosežek ne pomeni nujno akademski ali karierni uspeh. Za nekoga je lahko ogromen dosežek tudi to, da je premagal strah pred letenjem.

5 stvari, ki zmanjšujejo možnost, da bi vas ljubljena oseba prevarala ali zapustila 5 stvari, ki zmanjšujejo možnost, da bi vas ljubljena oseba prevarala ali zapustila brooke-cagle-193349-unsplash Če se ne strinjata glede teh stvari, je bolje, da se ne poročita toa-heftiba-84798-unsplash 5 ‘tabu’ stvari, ki lahko rešijo tvoje razmerje 4 najbolj pesimistična astrološka znamenja, ko je govora o razmerju 4 najbolj pesimistična astrološka znamenja v razmerju · ·