PicMonkey Collage4
V zraku · tehnologija

Zakaj ne bi svojemu iPhonu ponudili več kot samo zaščito? Obstajajo namreč edinstveni ovitki za iPhone (ne, to niso kakšni bizarni ovitki), ki zaščitijo naš telefon, hkrati pa so uporabni. To so ovitki, ki prihajajo z odpirači steklenic, nožki in ogledali. Sestavili smo izbor ovitkov za iPhone, ki jih preprosto moramo imeti!

1. VicTsing Detachable Screw-in 3 in 1 Lens Case

Če uživamo v fotografiji in si želimo ustvarjati s svojim iPhonom, je tukaj ovitek, ki ima ribje oko, široki kot in makro lečo, ki jih samo preprosto privijemo.
www.amazon.com

2. TaskOne G3

Nikoli ne vemo, kdaj bomo potrebovali izvijač, a zaradi ovitka TaskOne G3 bo zmeraj pri roki. Ovitek vključuje vrsto orodij – nož, ravnilo, žagasto rezilo, rezilo za žico in še več.
www.thetasklab.com

3. Highline

Izguba mobilnega telefona nikoli ni prijetna in z ovitkom Highline se to ne zgodilo. Ovitek je sam po sebi precej eleganten, a najpomembnejši del je kabel, ki povezuje nas in naš telefon.
www.kenu.com

PREBERITE ŠE: Najbolj nenavadni in neumni ovitki za pametne telefone

4. Rugged Bottle Opener

Nič nas ne potre bolj kot pred nas postavljena steklenica hladnega piva, mi pa nimamo odpirača. Rugged Bottle Opener je prava rešitev. Ker je naš iPhone zmeraj z nami, bo tako tudi odpirač.
www.beaheadcase.com

5. Gold Mirror iPhone Case

Če zjutraj ni dovolj časa, da bi se dobro pogledali v ogledalo, je ta ovitek kot nalašč za nas. Dovoli nam, da imamo ogledalo zmeraj pri roki, poleg tega pa sploh ni videti vsiljivo.
www.etsy.com

6. Wool Felt Case

Zavozlane slušalke so nočna mora. In ta ovitek lahko to nočno moro odžene. Ta ovitek za iPhone ima namreč dodaten trak, okoli katerega ovijemo slušalke. Tako ne bo potrebe po novih slušalkah že čez pol leta.
www.etsy.com

7. Premium Aluminum Brass Metal Bumper Knuckle Case for iPhone

Čeprav se morda na prvi pogled zdi, da je ta ovitek za iPhone namenjen naši varnosti, je njegova naloga popolnoma drugačna – namenjen je namreč lažjemu obvladovanju telefona pri fotografiranju.
www.amazon.com

Prenosni in tablični računalnik Microsoft Surface Book Microsoft Surface Book – prvi Microsoftov prenosnik, ki pa je tudi izjemno zmogljiva tablica Google tablica Pixel C Pixel C – prva čistokrvna Googlova tablica je prava lepotica Podvodni raketni nahrbtnik x2 Sport X2 Sport – podvodni raketni nahrbtnik, ki prebudi Supermana v tebi GoPro Hero+ Wi-Fi GoPro: Brezžična akcijska kamera GoPro Hero+ Wi-Fi po skoraj akcijski ceni · ·