THOMAS CROWN AFFAIR, THE (1968)
V zraku · buzz buzz

Ste kdaj razmišljali, v čem se ljudje, ki so iz ničesar prišli do milijonov, razlikujejo od vas? Pomembnih je veliko dejavnikov, vse skupaj pa se začne pri povsem vsakdanjih stvareh. Že če se boste znebili nekaterih nepotrebnih navad, boste lahko kmalu poželi več uspeha kot doslej.

S katerimi osmimi navadami so uspešni ljudje prenehali in s tem pripomogli k večji produktivnosti?

8. Brskanje po internetu med delom

Po navadi takrat, ko imamo opravka z računalniškim delom, po nepotrebnem brskamo še po številnih spletnih straneh. Najprej opravimo svoje zadolžitve in se šele nato posvetimo družbenim medijem.

7. Opravljanje dela do popolnosti

Včasih delamo napako, ko stremimo k temu, da je vse opravljeno popolno. Po nepotrebnem porabljamo čas in energijo, ki bi ga morali nameniti drugim stvarem.

6. Obiskovanje sestankov

V želji po čim večji produktivnosti se moramo izogniti nepotrebnim sestankom in obiskovati le tiste, ki so zares nujni.

5. Hitro odzivanje na elektronsko pošto

Takoj se odzovemo samo na sporočila tistih pošiljateljev, za katere menimo, da so pomembni. Določimo si natančno količino časa, ki ga porabimo za to opravilo.

4. Uporabljanje dremeža

Najbolje je, da se vsak dan zbudimo ob enakem času. Ob prvem bujenju bo gotovo lažje vstati iz postelje kot ob tistem, ki sledi 10 minut pozneje.

3. Opravljanje več stvari hkrati

To nas bo vodilo v stres in paniko. Raje si naredimo seznam nalog, ki jih nato opravimo drugo za drugo. Prihranili bomo tako energijo kot tudi čas.

2. Odlaganje težjih nalog

Težja opravila morajo biti vselej narejena prva. Na začetku dela bomo bolj sveži in polni energije kot pozneje.

1. Uporabljanje tehnologije v času za spanje

Ko se po napornem dnevu uležemo v posteljo, pustimo svoje pametne telefone na nočni omarici. Z njihovo uporabo si namreč tratimo dragocen spanec.

jonathan-borba-RWgE9_lKj_Y-unsplash (1) 12 znakov, da si pripravljena, da postaneš MAMA! adult-adventure-beautiful-climb-287240 12 stvari, ki jih uspešni ljudje počnejo za vikend Kaj vidite? Prva žival, ki jo vidite na tej ilustraciji, opredeljuje vašo osebnost Nika Zorjan Nika Zorjan pripravila štiri videoposnetke s svojimi oboževalkami · · · · ·