Behati Prinsloo
Utrip mesta · moda

Behati Prinsloo, dolgonoga lepotica iz Namibije, ima za sabo izjemno leto. Ne samo, da se je poročila s pevcem skupine Maroon 5, Adamom Levinom, leto 2014 si bo zapomnila predvsem po tem, da je odprla modno revijo Victoria’s Secret v Londonu. Svojo manekensko kariero je začela pri 16. letih, potem, ko ji je med počitnicami v Cape Townu (Južna Afrika) skavt modne agencije Storm Model Management v roke stisnil vizitko.

Behati Prinsloo je, kot večina trenutno najbolj iskanih obrazov, na plačilni listi Victoria’s Secret. Elitni druščini Viktorijinih angelčkov se je pridružila leta 2009. Če pobrskamo po njeni karieri, pa njeno ime zasledimo tudi na seznamu številnih drugih oblikovalcev, kot so Louis Vuitton, Chanel, Prada, Zac Posen, MaxMara, Lacoste in Miu Miu. Posnela je tudi več oglaševalskih kampanj za znamke, kot so Hugo Boss, Nine West, H&M, Adore, Stefanel, Nina Ricci, DKNY Jeans, Tommy Hilfinger, Gap, Kurt Geiger in že omenjene Chanel, Prado in Victoria’s Secret (poleg angelčka je tudi obraz linije za mlade Pink).

PREBERITE ŠE: #8 – Jourdan Dunn – Najbolj seksi ženske manekenke 2015

Behatijevo, katere materni jezik je afrikanski jezik (izvirno Afrikaans), pa je bilo moč videti tudi na številnih naslovnicah revij- Vogue, GQ, L’Officiel, i-D Magazine, V, The Daily Telegraph, Muse, Elle,…- gostovala pa je tudi v videospotu skupine Maroon 5 za skladbo Animals.

Behati PrinslooOdpri galerijo

Vsi sprehodi Behati Prinsloo po modni brvi za Victoria’s Secret:


Jourdan Dunn #8 – Jourdan Dunn – Najbolj seksi ženske manekenke 2015 Irina Shayk #7 – Irina Shayk – Najbolj seksi ženske manekenke 2015 Versace luksuzne superge Versace: nova kolekcija luksuznih superg pomlad/poletje 2015 Kate Upton #6 – Kate Upton – Najbolj seksi ženske manekenke 2015 · · · ·