131_3756x2872_300dpi_all-free-download.com_6349627
Utrip mesta · zdravje & lepota

Naj bo letošnji začetek leta še prav poseben. Naj bo življenje lahkotno in polno radosti. Podarite si Access bars tretma, ki vam lahko pomaga pri izkoriščanju vseh vaših potencialov. Vplivate lahko na vse, kar v vašem življenju ne funkcionira.

Access Consciousness™ je zbirka orodij, tehnik in procesov, ki nam omogočajo več zavedanja in s tem večjo kreativno in ustvarjalno moč, da v svojem življenju začnemo spreminjati vse kar želimo.

Access Bars® je osnovna tehnika Accessa, ki se uporablja za pospeševanje teh sprememb. Barsi so niz 32-ih točk na glavi. Sistem delovanja je podoben stimulaciji akupunkturnih točk na našem telesu: ko jih pritisnemo sprostimo energetsko blokado v meridianih, kar povzroča zdravljenje našega telesa. S to tehniko terapevt z rahlim dotikom aktivira 32 točk na glavi, kjer so shranjene informacije, stališča in naša prepričanja o npr. odnosih, denarju, zdravju, telesu, veseljem, žalostjo ipd. Naše misli so vzrok za blokade na različnih področjih. Z aktivacijo točke se začnejo sproščati blokade in napetosti, kar posledično vodi do zdravilnih učinkov na fizičnem telesu kot tudi na vseh drugih področjih, kjer čutimo blokade.


1 Irina Kysselef Hairstyle: Čar ženske elegance in frizur PicMonkey Collage Frizura leta 2015: podaljšan paž #lob iStock_000016144413_Medium 5 razlogov, zakaj je arganovo olje številka ena All_hotels2 Rimske terme – izvir zdravja v objemu narave, tudi pozimi