nike-air-max-ff720-1
Utrip mesta · moda · ženska moda

Kdo pravi, da Nike s svojo obutvijo razveseljuje samo moške? Tokrat so na svoj račun prišle ženske, ki bodo kmalu lahko preizkusile superge Air Max FF 720, superge, posebej izdelane zanje.

Nike je uradno razkril svoje najnovejše superge, namenjene ženskam. Navdih za ustvarjanje modela Air Max FF 720 so proizvajalci našli pri copatih Air Max 720, ki jih krasijo 720° zračne blazine.

Air Max FF 720 veliko pozornosti vzbuja z edinstvenim dizajnom, saj prej kot na superge spominja na sandale. Kako tudi ne, ko pa je zgornji del obutve z minimalističnimi vezalkami odprt na večih delih. Nike seveda ni pozabil niti na svojo zračno blazino, ki jo najdemo nad podplatom.

Superge Air Max FF 720 bodo kupcem na voljo v dveh barvnih različicah: kombinaciji črne in srebrne metalik ter bele in kostne barve. Zanje bo potrebno odšteti 250 dolarjev (približno 225 evrov), naročiti pa jih bo mogoče pri Nikeovih specializiranih trgovcih, kot je denimo Overkill.

Galerija: Nike Air Max FF 720

Nike Air Max FF 720Odpri galerijo

copy Modrček ni več v modi: zato se ženske to poletje po ulicah sprehajajo brez modrca! Praktičen nasvet, ki 100 % deluje: tako določiš sama pravo velikost nedrčka Praktičen nasvet, ki 100 % deluje: tako sama določiš pravo velikost nedrčka Enostavne frizure za vroče poletne dni Pozabi na zlepljene in potne lase: enostavne frizure za vroče poletne dni Kot krona dobrega stila: 8 načinov, kako nositi slamnati klobuk za vsako priložnost Kot krona dobrega stila: 8 načinov, kako nositi slamnati klobuk za vsako priložnost ·