Kopalke z liki britanske kraljeve družine.
V zraku · buzz buzz

Te dni je vse v znamenju težko pričakovane britanske kraljevske poroke – navdušenci že težko pričakujejo usodni dan, podjetja že izdelujejo izdelke in ponujajo storitve, navdihnjene z dogodkom, navdušenci pa so prestopili meje kreativnosti s tem enodelnim kopalnim setom, v katerem lahko to poletje v polni luči zasijete na plaži.

V znamenju britanske kraljevske poroke ljudje z vseh koncev sveta presegajo meje kreativnosti s svojimi izdelki, povezanimi s tem dogodkom. Podjetje Bags of Love je tako oblikovalo posebne personalizirane enodelne kopalke z liki britanske kraljevske družine. Stran je zasnovana tako, da s pritiskom na gumb “začni oblikovati” (angl. Start Desing) samodejno izberete velikost kopalk, material, ki vam najbolj ustreza, in barvo sukanca. Po izboru mer pa lahko dodate fotografijo, ki vam najbolj ustreza.

Če ste že navdušeni nad kopalkami z likom princa Harryja in njegove bodoče žene Meghan, ki so jih za vas pripravili na njihovi spletni strani, jih lahko dejansko naročite za 38 dolarjev (preračunano 31, 84 evra).

Po poročanju Huffington Posta so kopalke s personaliziranimi liki kraljevske družine tako zelo priljubljene, da podjetje načrtuje širjenje svoje ponudbe kopalk, in sicer bodo naredili tudi set z liki kraljice Elizabete II., Kate Middleton in princa Williama.

Screen Shot 2018-05-15 at 10.13.02 copy To je najhitrejši test inteligence na svetu: kaj vidiš? suhyeon-choi-104926-unsplash Ta trik na telefonu vam bo pomagal ugotoviti, kdo so vaši “pravi prijatelji” Kako reči NE, ne da bi užalili drugega. Kako reči ne, ne da bi se počutil krivega? Zapeljivo, a skrivnostno: najboljše ideje za tetovažo na hrbetnici Zapeljivo, a skrivnostno: osupljive ideje za tetovažo na hrbetnici! · · · ·