Aloft
V zraku · tehnologija · gadgeti

Zvočni sistemi gotovo popestrijo domače dogajanje. Njihova slaba lastnost je, da običajno zavzamejo veliko prostora. Ta trditev pa vsekakor ne velja za novi zvočnik, ki navdušuje s svojo praktičnostjo.

Newyorški oblikovalec pohištva Hyeonil Jeong je predstavil svojo inovacijo, ki bo prispevala k boljšemu izkoriščanju prostora v vašem domu. Zvočnik, ki ga je poimenoval Aloft, je namreč mogoče pritrditi pod police, na steno in na številne druge predmete.

Novi izdelek bo še posebej priročen za uporabo v majhnih prostorih. Aloft bo zahvaljujoč edinstvenemu dizajnu zasedel majhno prostornino, ob tem pa ostal skoraj neopazen.

Zvočnik je opremljen z brezžičnim sistemom Bluetooth in polnilno baterijo. Jeong se je pri oblikovanju osredotočil predvsem na preprostost namestitve. Na uporabniku je tako le, da se odloči, ali ga bo pritrdil pod polico ali pa ga postavil na ravno površino.

Aloft bo na voljo v več barvnih različicah. Kupci bodo lahko izbirali med roza, modrim, črnim in turkiznim zvočnikom.

Galerija – Zvočnik Aloft

AloftOdpri galerijo
GoCube GoCube: rubikova kocka, kakršne do zdaj še niste poznali Brikk: zlate Applove brezžične slušalke Apple x Brikk: najbolj luksuzne slušalke AirPods Samsung Galaxy Tab S4 Samsung Galaxy Tab S4: v ospredje postavlja produktivnost M&L_Take it everywhere Melon & Lime: slovensko-hrvaška naveza s prvo povezano podlago za jogo na svetu · · · ·