vitor-pinto-592220-unsplash
V zraku · buzz buzz

Katera so 3 astrološka znamenja, ki bodo letos v blagoslovljenem stanju?

Nosečnost je za marsikatero žensko najlepši čas življenja, letos pa bo planet Merkur nosečnost naklonil trem astrološkim znamenjem. Za razliko do drugih znamenj, ki jih čaka naporno delo na poslovnem področju in spremembe na ljubezenskem, se bo tem znamenjem uresničila življenjska želja – nosečnost!

Rak

Rakom se leto ni začelo ravno tako, kot so si ga zamislili, a so resnično delali na vezi in okrepili svojo ljubezen. Na jesen se jim nasmiha nova življenjska situacija, december pa bo zelo strasten, zato so šanse za zanositev zelo, zelo dobre.

Oven

To astrološko znamenje se je v začetku leta soočilo z neljubimi okoliščinami, a imajo srečo. S poletjem se bo življenje obrnilo na bolje, ljubezen bo vse močnejša in velika verjetnost je, da bodo v juliju ali avgustu zanosili.

Devica

Zahvaljujoč letu v znamenju planeta Merkur, bo devica idejo o potomstvu predstavila svojemu partnerju. Na vidiku je romantično poletje in možnosti, da zanosijo, so velike.

yRZ5oBO Imaš mačko? Potem si inteligentnejši od drugih! shutterstock_217039069 10 subtilnih stvari, ki dokazujejo, da si privlačnejša, kot meniš sama Foto: Toa Heftiba Tvoje astrološko znamenje odbija ljudi? Brutalno iskreno! shutterstock_369962033 Naši predniki so s temi običaji v dom privabili denar: spoštovali so ga zaradi tega razloga!

 · ·