1Rebel kani avtobuse spremeniti v mobilne fitnes studie
Utrip mesta · mobilno · Utrip mesta · šport

Dandanes je v natrpan urnik težko stlačiti še rekreacijo, ki pa jo sodobni način življenja več kot zahteva. Večji del dneva namreč presedimo, a številne obveznosti in letanje z enega konca na drugega nam dovoljšnega gibanja preprosto ne omogočajo. Z avtobusi, ki imajo v notranjosti namesto klasičnih sedežev kolesa za spinning in bolj spominjajo na fitnes studio kot pa na avtobus, se utegne to spremeniti.

Čas za rekreacijo je v današnjem času težko najti, razen če se prav iz tega razloga ne zbujate nekoliko prej, kot bi se sicer. Britanska fitnes veriga 1Rebel zato namerava na londonske ulice poslati avtobuse s fitnes studiem v notranjosti, ki vozijo na najbolj obremenjenih linijah. S tem želi ubiti dve muhi na en mah, in sicer prevoz na delo združiti z vadbo.

PREBERITE ŠE: Parodija na različne profile ljudi, ki hodijo v fitnes

Trenutno so v pogovoru s številnimi avtobusnimi prevozniki, če se bo njihova želja uresničila, pa bo notranjost številnih avtobusov namesto s sedeži opremljena s kolesi za spinning, med prevozom v službo pa bodo potekale intenzivne 45-minutne vadbe. Po koncu se bodo avtobusi ustavili še v fitnes studiu 1Rebel, kjer se bodo lahko udeleženci pred odhodom na delo ali po opravkih oprhali in spili smuti.

Vstopnica za tovrstni avtobusni prevoz bo med 15 in 19 evri. Pozdravljate idejo mobilnih fitnes studiev?

Nova Citroën C4 Picasso in C4 Grand Picasso Sveže pleskano! Novi Citroën C4 Picasso in C4 Grand Picasso Fantomska prometna gneča Kako iz nič nastane zastoj na cesti? Taga 2.0: najbolj družinsko kolo ever Taga 2.0: najbolj družinsko kolo, kar jih je kdaj bilo Jeep Renegade Trailhawk Jeep Renegade na divjih vodah! ·