Počivalnik, ki izgleda kot pav
Utrip mesta · dom

Podjetje za načrtovanje in proizvodnjo iz Los Angelesa, Bend Goods, je pravkar predstavilo nov počivalnik, ki izgleda kot pav. Gre za posodobljeno verzijo kultnega pletenega stola iz sedemdesetih let. Vrbovo protje je tokrat zamenjal geometrijski vzorec iz kovine, ki daje produktu svež veter in edinstven pridih.

Enkraten stol Peacock podjetja Bend Goods je primeren za uporabo tako v odprtih kot tudi v zaprtih prostorih. Počivalnik, ki izgleda kot pav, se bohoti z kompleksnim vzorcem. Ta je zaslužen, da se izdelek tako dobro vklaplja v današnji čas. Nastavljivi sedež zagotavlja največ udobja po meri.

PREBERITE ŠE: 3D print: vaze, ki oživijo stare steklenice

Stol Peacock je na voljo v štirih različnih barvah, ravno tako pa si lahko po svojem okusu izberete tudi barvo blazin. Te obstajajo v treh različnih kombinacijah. Več v spodnji galeriji.

Počivalnik, ki izgleda kot pavOdpri galerijo
3D print: vaze, ki oživijo stare steklenice 3D print: vaze, ki oživijo stare steklenice Pisarniška spalna mreža Schnap Schnap – viseča mreža za pisarno Tomoko Tomako: pisarniške ”čelade” za nemoteno delo Nosorog Sturlesi Design: nova kolekcija svetil iLLuminite ·