Bentley in Pantone sta predstavila posebni različici kabrioleta Continental GT.
Utrip mesta · mobilno

Bentley se je na prav poseben način poklonil barvama leta 2016 (rose quartz in serenity), ki ju je izbral barvni inštitut Pantone. Prestižno avtomobilsko podjetje in avtoriteta za barve sta namreč predstavila posebni različni modela Bentley Continental GT V8, ki sta ju odela v zmagoviti barvi letošnjega leta.

Avtomobilsko podjetje Bentley in barvni inštitut Pantone, ki je letos prvič izbral dve barvi leta, in sicer rose quartz (barva kamna roževca: pantone 15-3919) in serenity (nebesno modra: pantone 15-3919) sta predstavila posebni različici kabrioleta Bentley Continental GT V8, ki vsak ponosno nosita barvi leta 2016, za kateri moramo reči, da se jima odlično podata.

Poleg edinstvenega odtenka so štirisedežnikoma namenili tudi predelan sprednji odbijač in zadnji difuzor.

PREBERITE ŠE: Bentley Bentayga – SUV-veren med športnimi terenci s kar 600 konji!

Posebni različici kabrioleta Bentley Continental GT je Bentley izdelal v čast ponovnega odprtja svojega zastopništva v Frankfurtu.

Bentley + Pantone:

Bentley in Pantone sta predstavila posebni različici kabrioleta Continental GT. Odpri galerijo
Avtomobilski salon Ljubljana 2017 Avtomobilski salon Ljubljana 2017 – avtosalon se vrača v Slovenijo Koncept motocikla BMW Titan Motocikel BMW Titan – je to Batmanov naslednji motocikel? BJ Baldwinin in njegov predelan tank BJ Baldwin predelan poltovornjak zamenjal za tank! Bubba's jetpack je novo prevozno sredstvo za golf Bubba’s Jetpack – raketni nahrbtnik za golfiste · · · · ·