Beoplay P6
V zraku · tehnologija

Navajeni smo že, da zvočniki podjetja Bang & Olufsen potrošnike vselej navdušujejo z odlično kakovostjo zvoka in edinstvenim dizajnom. Tokrat pa se postavlja vprašanje, kaj njihovo najnovejšo napravo Beoplay P6 loči od njenih predhodnikov.

Beoplay P6 je bil tako kot modela P2 in A1 ustvarjen v sodelovanju z oblikovalko Cecilie Manz. Ustvarjalci so ga javnosti razkrili v okviru letošnjega milanskega tedna dizajna.

Zvočnik danskega proizvajalca predstavlja skandinavski minimalizem v kombinaciji z napredno tehnologijo. Je tako majhen, da ga lahko primete v roko in ga s seboj vzamete na razne pustolovščine. Izdelan je iz skrbno izbranih materialov, med katerimi so se znašli polimeri, usnje in aluminij.

P6 je zelo stabilen, zato se ob predvajanju glasbe ne bo premaknil niti za centimeter. 360-stopinjski zvok, ki ga oddaja, se razporedi v vseh smereh okoli zvočnika. Njegova baterija omogoča kar 16 ur neprestanega poslušanja glasbe.

Ugotovimo lahko, da je vsak detajl Beoplaya P6 skrbno dodelan in z odliko služi svojemu namenu. Novodobni zvočnik bo kupcem na voljo kmalu. Dobiti ga bo mogoče v črni ali srebrni barvni različici. Njegova cena je 399 evrov.

Galerija – Beoplay P6

Beoplay P6Odpri galerijo

Nekoliko nenavadno, kajne? PVRR: prihaja virtualna resničnost za mačke DJI_0518-1-1200x800 DRONESTAGRAM 2017: najboljše fotografije, posnete z droni maxresdefault (1) 10 gadgetov, ki te bodo popeljali naravnost v leto 3018 rob-hampson-494775-unsplash Katere podatke shranjujejo tvoje najljubše mobilne aplikacije?