BMW i4 Concept
Utrip mesta · mobilno

Najnovejši konceptni BMW, BMW i4 Concept, nakazuje, kaj lahko pričakujemo od produkcijskega modela BMW i4, ki bo na cesto zapeljal v letu 2021.

BMW i4 Concept si lahko predstavljamo kot popolnoma električnega Gran Coupeja serije 4. Zagotovo ste že opazili, da se “ledvičke” BMW-jev vedno pogosteje omenjajo in tudi tokrat ni nič drugače. Kljub temu, da električni avtomobil ne potrebuje zraka za hlajenje motorja, ostaja prednja maska koncepta pomemben element. Ledvičke namreč služijo kot del “inteligentne maske”, za katero se skrivajo različni senzorji in kamere. Na produkcijskem modelu lahko pričakujem drugačen sprednji del, ki pa bo zagotovo nekaj posebnega. BMW i4 Concept ima elektromotor, ki proizvede do 530 konjskih moči, za pospeševanje od 0 do 100 km/h pa potrebuje le 4,0 sekunde. Baterija s kapaciteto 80 kWh ima dovolj energije za do 600 kilometrov dolgo pot.

Večina stvari, ki jih vidimo na konceptu, nakazujejo na to, kakšen bo produkcijski BMW i4. Zunanji dizajn je skoraj tak, kot ga lahko pričakujemo od prihajajočega modela, za notranjost pa smo prepričani, da ne bo tako minimalistična. Kljub vsemu naj bi osrednjo vlogo v notranjosti prevzel velik ukrivljen zaslon.

Galerija: BMW i4 Concept

BMW i4 ConceptOdpri galerijo

ŠKODA OCTAVIA RS iV ŠKODA OCTAVIA RS iV: ekološka naelektrena športnica Prenovljeni Mercedes-AMG E 53 (2021) Prenovljeni Mercedes-Benz E (2021): prenova, ki je več kot le kozmetični popravek Alfa Romeo Giulia GTA Alfa Romeo Giulia GTA: oznaka GTA se je vrnila, podpira jo 540 konjskih moči! Renault Morphoz Renault Morphoz: električni koncept, ki se lahko fizično spreminja · · ·