2020-bmw-m4-edition-m-heritage
Utrip mesta · mobilno

Svetlo modra, temno modra in rdeča so zaščitne barve BMW M. Te značilne barve so se pojavile na športnih avtomobilih že v letu 1972, ko je bil ustanovljen BMW M GmbH. Danes vam predstavljamo posebno strupeno edicijo: BMW M4 Edition///M Heritage!

Vse skupaj se je pričelo z tekmovalnimi avtomobili, ki so bili osnovani na tedanjem BMW 3.0 CSL. Vse od takrat se tribarvni logotip pojavlja na BMW-jevih avtomobilih, ki izstopajo iz povprečja. Najnovejši primerek ‘nadgradnje’ je BMW M4 Edition///M Heritage. Posebna edicija je omejena na 750 avtomobilov in jih bo mogoče dobiti v zgolj 3 barvah karoserije, Laguna Seca Blue, Velvet Blue in Imola Red. Skladno z zunanjo barvo, se bo skladala tudi barva v notranjosti. Omejena edicija se ponaša s plastično streho, ki je ojačana s karbonskimi vlakni, vanjo pa so s posebnim postopkom ‘vdelali’ tri barvne črte logotipa M. Prav tako so unikatna kovana 20-palčna platišča, ki bodo krasila zgolj to omejeno serijo. V notranjosti boste našli športne školjkaste sedeže, z izvezenim napisom Heritage v vzglavnikih.

Surovo moč, ki poskrbi za pretakanje adrenalina po žilah, priskrbi vrstni 6-valjni motor, z dvojno turbino in 450 konjskimi močmi. Isti motor poganja ‘serijsko’ različico BMW M4 in ga pri tej posebni seriji niso predelovali. Posebna različica BMW M4 Edition///M Heritage se bo na ogled postavila na tekmovanju DTM, ki bo odvijalo na slavnem Nürburgringu.

Galerija: BMW M4 Edition///M Heritage

BMW M4 Edition///M HeritageOdpri galerijo

GoCycle GXi GoCycle GXi: električno kolo, ki ga zložimo v 10 sekundah The e-Beetle Volkswagen e-Beetle: Volkswagnova klasika je postala električna Kolo RE:CYCLE iz recikliranih kapsul Nespresso RE:CYCLE: švedsko kolo, izdelano iz 300 kavnih kapsul CUPRA Tavascan Concept CUPRA Tavascan: nova študija električne CUPRE · ·