BoogelWoogel 2017
V zraku · buzz buzz

Na koncu zimske sezone so bile temperature že tako visoke, da bi resnično lahko smučali oz. deskali kar v kopalkah. No, v ruskem smučarskem letovišču Rosa Khutor v Sočiju so to tudi storili. Tam je namreč nedavno potekal drugi festival smučanja v kopalkah BoogleWoogle, kjer so udeleženci namesto kombinezonov nase nadeli kopalno opravo.

Več kot tisoč smučarjev in deskarjev se je udeležilo festivala smučanja v kopalkah BoogleWoogle 2017 v ruskem Sočiju in si namesto kombinezona in smučarskega perila nadelo kopalke, bikinke oz. plavalne hlače.

PREBERITE ŠE: Grelka fest 2016: zaključek smučarske sezone v kopalkah

Festival je v dveh dneh privabil prek 20 tisoč obiskovalcev, že drugič pa so na nekdanjem olimpijskem prizorišču podrli Guinnessov rekord v najštevilčnejšem spustu v kopalkah na snegu v zgodovini.

Galerija – BoogelWoogel 2017:

BoogelWoogel 2017Odpri galerijo
Oblak iz tekile Oblak iz tekile: oblačno z možnostjo tekilinega dežja Borut Pahor bo dobil svojega Kena. Borut Pahor bo dobil svojega Kena 171121-math-test-stock-image-feature-image V javnosti maturitetne pole angleščine in matematike za spomladanski rok 2018 Kip Cristiana Ronalda Kip Cristiana Ronalda tarča posmeha · · · · · · · ·