Cake - aplikacija za navidezno preizkušanje ličil
V zraku · tehnologija · Utrip mesta · zdravje & lepota

V poplavi lepotnih izdelkov je včasih težko izbrati pravo ličilo zase. Izbira, recimo šmink, včasih meji že na znanost, kajti vsaka šminka ne pristaja vsaki ženski, zato je pomembno, da najde odtenke, ki so primerni. Enako velja za ostale lepotne izdelke. A zdaj vse skupaj postaja precej lažje. Znamka ličil Cargo Cosmetics je namreč s podjetjem FaceCake pripravila zanimivo storitev Cake, ki omogoča, da ličila preizkušate kar iz domačega naslanjača.

Storitev Cake omogoča, da ličila preizkušate kar na spletu. Gre za navidezen nanos ličil, ki ga ponuja tehnologija navidezne resničnosti. Ne samo da vam ni treba fizično nanašati ličil, tudi nameščanje programskih dodatkov ni potrebno, saj je podjetje za programsko opremo FaceCake aplikacijo izdelalo z uporabo programskega jezika HTML5 in JavaScript. Potrebna je le spletna kamera, ki pa jo ima zaradi telefona pri sebi več žensk, kot jih ima žepno ogledalce.

PREBERITE ŠE: Poroka 2016: Tina Lasič Andrejević – make up sodobne neveste

Navidezno ličenje lahko preizkusite na spletni strani znamke ličil Cargo Cosmetics, kjer lahko nanašate rdečila za ustnice in senčila za oči. In kako aplikacije deluje? Pritisnete gumb Try, tehnologija za aplikacijo pa bo storila vse ostalo. Vi zgolj izberete barvo, ki se s sledenjem vašemu obraza nanaša sama.

Polnilec Vibram Hero Vibram Hero: polnjenje baterije pametnega telefona s hojo Nahrbtnik SubPac M2 SubPac M2 – prenosni zvočnik kot nahrbtnik Agent 47 je nazaj! Napovednik: Hitman (2016) Majica Virtuali-Tee Virtuali-Tee: majica za navidezni vpogled v telo · · ·