Camperbox
Utrip mesta · mobilno

Camperbox je komplet opreme, ki potniško kabino avtomobila spremeni v ‘hotelsko’ sobo v manj kot minuti. Primeren je za večja vozila in ponuja udobno ležišče za dve osebi, hkrati pa je dovolj prostora za prtljago.

Bi radi potovali ceneje? Marsikateri avtomobili so tako prostorni in udobni, da jim praktično manjka le postelja do udobne sobe za prenočitev. To ‘praznino’ zapolnjuje Camperbox, s katerim lahko zadnji del avtomobila spremenite v spalnico v dobrih 30 sekundah.

PREBERITE ŠE: Električna rolka Leif – ”snowboard” za ceste ali ko asfalt postane sneg

Camperbox je izdelan iz lahkih materialov. Kompatibilen je praktično z vsakim avtomobilom, saj je prilagodljiv tako po širini kot dolžini. Edini pogoje je možnost podrtja zadnje klopi. Zavoljo zložljivega mehanizma v zloženem stanju ne zavzema veliko prostora, in ker je postelja za dva dvignjen nad podom prtljažnika, ni treba delati kompromisov s prtljago. Na platformi za množično financiranje Kickstarter lahko Camperbox naročite že za 162 evrov.

Galerija – Camperbox:

CamperboxOdpri galerijo
Volvo Rider Volvo Rider – Volvov najmanjši kupe je za … otroke Mercedes-Benz AMG GLC63 Mercedes-Benz AMG GLC63: za razvažanje otrok in dirke v pospeševanju Seat Ateca FR Seat Ateca FR – pikantno začinjen športni križanec Rekordni zbor električnih vozil Največji zbor električnih vozil v zgodovini ·