Če bi živali ravnale z nami, kot ljudje ravnamo z njimi
V zraku · buzz buzz

Zamislite si vzporedni svet, v katerem so živali dominantna vrsta in z nami ravnajo, kot ljudje ravnamo z njimi. Precej strašljiva misel, kajne? In to je tema šokantnih ilustracij, ki jih objavljamo v nadaljevanju, s čimer želimo, da premislite o tem, kako nehumano se ljudje vedemo do živali.

Če bi človek in žival zamenjala vlogi, se nam ne bi prav nič dobro godilo. V dobi potrošništva je naš odnos do živali namreč naravnost katastrofalen, predvsem pa krut. Posnetki, ki prihajajo iz različnih masovnih farm, so naravnost šokantni. Z živalmi bi morali ravnati pazljivo, sočutno in razumevajoče, a je vse prej kot tako.

PREBERITE ŠE: Logotipi mest – če bi bila mesta blagovne znamke

Če nas že ne zdramijo posnetki piščancev, ki se v kletkah drenjajo kot sardele in jim med rastjo pokajo kosti, pa se vas morda dotaknejo satirične ilustracije, ki nazorno pokažejo, kako bi bilo, če bi bile vloge zamenjane in bi bil človek na mestu živali.

Če bi živali ravnale z nami, kot ljudje ravnamo z njimiOdpri galerijo
Dominik Sky Slovenski kaskader Dominik Sky znova udaril! Logotipi mest Logotipi mest – če bi bila mesta blagovne znamke Hennessy 250 let Jubilejna steklenica za 250 let znamke konjaka Hennessy Triki za starše malih otrok Praktični triki, ki jih morajo poznati vsi starši ·