Ljubezen med psom in lastnikom
V zraku · buzz buzz

Ljubezen do psov je lahko močna, a neprepričanost v odločitev, da bi imeli kužka doma, je lahko močnejša. Te ilustracije ti bodo zagotovo pomagale pri odločitvi.

Yaoyao Ma Van As je umetnica, ki se opisuje kot slikarka, ilustratorka, veganka in ljubiteljica živali, kar je tudi razvidno iz njenih del. Sodelovala je z različnimi podjetji, kot so Disney TV Animation, Warner Brothers Animation, Rick in Morty, Stoopid Buddy Studios, Starburns Industries.

Na svoji spletni strani je začela objavljati  ilustracije, na katerih ujame ljubezen med hišnimi ljubljenčki in lastniki. Ideje za prikupne ilustracije dobi pri svojem psu Parkerju, je umetnica povedala za Bored Panda. Umetnost jo je že od otroštva zanimala, pred letom pa je začela ustvarjati te prikupne risbe s hišnimi ljubljenčki.

Pri nastajanju risb uporablja Photoshop, ustvarjanje pa traja približno 2–4 ure. Tako so videti njena dela.

Galerija slik  Prikupne ilustracije psa

Ljubezen med psom in lastnikomOdpri galerijo
1993: Johnny Depp Kateri igralec je bil glavni zapeljivec tistega leta, ko ste se rodili? Na fotografiranju je naredila usodno napako ... in zdaj oglašuje vse možno na svetu Na fotografiranju je naredila usodno napako … in zdaj oglašuje vse možno na svetu Obupani obrazi moških s svojimi partnerkami v šopingu. Obupani obrazi moških, medtem ko so s svojimi partnerkami v šopingu Umetnica ustvarja risbe, ki jih dokončajo prave mravlje. Umetnica ustvarja risbe, ki jih dokončajo prave mravlje · · · ·