shutterstock_1191654001
V zraku · odnosi

Tako kot ženske so tudi moški zavezani iskanju PRAVE OSEBE, s katero bodo delili svoj svet in jih naredila še boljše osebe, kot so zdaj. In za kakšno žensko gre?

Evolucijsko naj bi bilo mnogoženstvo zapisano v krvi človeštva že od nastanka Zemlje. Zato naj bi ideji o zavezanosti eni osebi in večni ljubezni veljali le kot zahodnjaška konstrukta, ki silita človeštvo, da živi po pravilih, ki jim niso pisana na kožo. Od tod verjetno tudi prihajajo števila razočaranja, ko naposled spoznamo, da osebe, s katerimi smo bili v razmerju, niso “PRAVE”. In pojasnitev, zakaj se nekateri moški in ženske ne morejo ustaliti, temveč nenehno hrepenijo po novih partnerjih.

Sodobna civilizacija temelji na nekaterih pravilih, ki ponekod poveljujejo, da je mnogoženstvo zakonsko prepovedano, kar je še močneje okrepilo idejo o večni ljubezni in predanosti eni osebi.
Tako obstajajo moški in ženske, ki verjamejo, da bodo našli PRAVO bitje, ki bo postalo njihov cel svet. In za nekatere je to najpomembnejša odločitev v življenju.

To moški resnično iščejo v ženski svojih sanj:

VIDEZ: močna povezanost in privlačnost

Na svetu obstajajo številni moški, ki imajo številne okuse in preference glede privlačnostni žensk. In največja napaka, ki jo lahko ženska naredi, je, da poskuša ujeti točno določeno podobno popolne ženske, namesto da postane najboljša različice sebe.
Le na tak način bo povečala svoje možnosti, moč in učinkovitost, da bo pritegnila moškega, ki ga želi osvojiti. Ženske se ponavadi osredotočajo na stvari, ki jih sovražijo na sebi, medtem ko so moški osredotočeni na stvari, ki jih imajo radi na ženskah.

OSEBNOST: skupna prihodnost

Z njo deli svoje strasti.
Moški obupno iščejo partnerko, s katero bodo lahko delili svoje strasti. In če ženska dejansko pokaže zanimanje, je to dejanje v očeh moškega sprejeto kot sveto. Čutijo, da gre za povezanost na višji, globji ravni.

Tudi ona ima svoje strasti.
Moški rad razlaga o svojih idejah, zamislih in strasteh, vendar mu šteje tudi to, da ima ob sebi žensko, ki ne bo zanemarjala svojih strasti zaradi njegovih. Gre za to, da oba imata svoje cilje, ki nato postanejo celota. Pomembno je, da se v veliki meri te strasti tudi ujemajo, sicer bodo povzročile veliko konfliktov, ker bosta delala drug proti drugemu, ne da bi se tega sploh zavedala. In to rezultira v frustraciji, jezi, žalosti … in razpadu razmerja.

SPOLNOST: kompatibilnost

Ljubezen včasih ni dovolj in jasno je, da spolnost igra pomembno vlogo v vsakem razmerju. Dejstvo je, da jo potrebuje vsak moški (in ženska). Če zaničujete pomembnost spolnih odnosov, lahko nastanejo težave v prihodnosti, ker je to področje življenja enako pomembno kot ostala področja. Razmislite o tem!

Vedno jim zlomijo srce: 6 astroloških znakov, ki vsakič izberejo napačnega partnerja Vedno jim zlomijo srce: 6 astroloških znakov, ki vsakič izberejo napačnega partnerja Pravi moški jokajo. Hudo breme, ki ga žre: 5 znakov, da ima moški zlomljeno srce Čeprav boli, je tako bolje: 10+ znakov, da je bil vajin razhod PRAVA odličitev Čeprav boli, je včasih bolje: 10+ znakov, da je bil vajin razhod PRAVA odločitev Tako ga odrivaš od sebe: s temi dejanji ga boš zelo, zelo prizadela Tako ga odrivaš od sebe: s temi dejanji ga boš zelo, zelo prizadela