Clear Lounge je najbolj nenavaden bar na svetu
Utrip mesta · lokali

Clear Lounge je prvi podvodni kisikov bar na svetu, ki ga najdete na mehiškem otoku Cozumel. Gre za velikanski akvarij v katerem pa ne plavajo ribe, ampak ljudje. Ti si pred vstopom v bar nadenejo prozorne skafandre s pomočjo katerih vdihavajo s kisikom obogaten zrak, začinjen s ščepcem naravnih dišav oziroma dišečih snovi naravnega izvora po lastni izbiri. ”Dress code”: kopalke!

Clear Lounge je sploh prvi podvodni kisikov bar na svetu, kjer gostje vdihavajo obogaten kisik pomešan z naravnimi dišavami, ki jih sicer uporabljajo v aromaterapiji. Bar, ki je produkt znamke Sub Sea Systems, je v bistvu visokotehnološki prostostoječi akvarij s prostornino 50 tisoč litrov, podvodna izkušnja pa traja 20 minut. Med obiskom vas zabava podvodni barman z aktivnostmi kot so gromozanska jenga (družabna igra pri kateri igralci s stolpa odstranjujejo lesene bloke in jih nalagajo na njegov vrh), piše se na tablice, strelja s podvodno pištolo na mehurčke in pije ”fake” koktajle.

PREBERITE ŠE: Kith Treats: v New Yorku se je odprl lokal, posvečen žitnim kosmičem

Podvodni kisikov bar Clear Lounge ponuja tudi ”photobooth” fotografiranje, ki je prav tako svetovna novost, obiskovalci pa lahko pozirajo pred digitalnim zaslonom z želenim ozadjem. Če torej želite posneti selfija z morskim psom, je to najbolj varen način. Bar krasijo ”zavese” iz mehurčkov in pisana LED razsvetljava, obiskovalci v baru s skoraj breztežnostnim prostorom pa lahko komunicirajo tudi s tistimi, ki so na drugi strani akvarija.

Clear Lounge je najbolj nenavaden bar na svetuOdpri galerijo

Bistro FTP Bistro FTP: nova pridobitev tehnološkega parka na Brdu Zagrebški Moonshine Whiskey Bar Moonshine Whiskey Bar – zagrebški lokal za ljubitelje dobrega viskija coverv Segev Kitchen Garden – izraelska restavracija, ki je v bistvu rastlinjak Pradina prva slaščičarna Pasticceria Marchesi – Prada v Milanu odprla prestižno slaščičarno ·