Continental Conti C.A.R.E
Utrip mesta · mobilno

Pametna tehnologija prodira tudi v svet pnevmatik, Continental pa je predstavil pnevmatiko Conti C.A.R.E, ki bo v prihodnje odpravila marsikatero nevšečnost, s katerimi se vozniki srečujejo v današnjem času.

Pnevmatika Continental Conti C.A.R.E je nekaj povsem posebnega in polna tehnologije. Ima pametne ‘možgane’ v obliki računalniškega sistema, ki so ga poimenovali C.A.R.E. Gre za pnevmatiko ki bo povezana, avtonomna, zanesljiva in elektrificirana. Poleg računalnika se v pnevmatiki nahaja še centrifugalna tlačilka in sistem nadzor tlaka, ki po potrebi samodejno napolni pnevmatiko. Conti C.A.R.E pnevmatike bodo povezane v mrežo, preko katere bodo lahko oskrbniki voznih parkov in posamezniki preko aplikacije stalno spremljali poškodbe, napolnjenost pnevmatike, temperaturo pnevmatiko in globino profila. S tem se bo mogoče izogniti nezaželenim situacijam in občutno zmanjšati druge stroške, kot je na primer prevelika poraba goriva, v situacijah, ko pnevmatika ni pravilno napolnjena.

Galerija: Continental Conti C.A.R.E

Continental Conti C.A.R.EOdpri galerijo

Sinot Aqua Sinot Aqua: razkošje, ki si ga ni moč predstavljati Ramsmobile RM-X2 Ramsmobile RM-X2: neustavljivi seksi SUV-ji Tomcar TX Tomcar TX: ‘buggy’, ki mu ni para cover-ev-mercedes-benz Mercedes-Benz bo zamenjal bencin in dizel za elektriko! · ·