ronaldo front
V zraku · buzz buzz

Cristiano Ronaldo velja za enega največjih nogometnih virtuozov, ki pa ni znan zgolj po veščinah na travnatih površinah. Če pustimo ob strani, da menja dekleta kot drese, je tudi obraz številnih izvennogometnih znamk. Naj se pač ne lepijo samo žoga in dekleta, pač pa tudi denar. In ker Ronaldo stavi na svoj zapeljivi nasmeh, vsaj toliko, kot na svoje trebušne mišice, je verjetno pristal na vlogo v dveh bizarnih japonskih TV oglasih.

Japonska, izvoznica bizarnega in tehnologije, je od Evrope ne samo fizično ampak tudi kulturno zelo odmaknjena in v luči tega dejstva gre jemati tudi reklame (oz. izdelke), ki ji je v času nogometnega premora tam posnel Christiano Ronaldo.

PREBERITE ŠE: 10 top nogometašev SP 2014 s talentom in stilom

V deželi Vzhajajočega sonca je idol, seks simbol, domala kult, in nekako se je moral ljudem zahvaliti za njihovo podporo in zvestobo ter tako poskrbeti, da še naprej neguje to razmerje. Zato je postal obraz izdelka Pao, ‘brkatega’ pripomočka za obrazni fitnes in luksuznega pripomočka za nego/masažo mišic ReFa Active, ki spominja na moški brivnik, le da klino nadomeščata dve ‘disko krogli’. Oba oglasa si lahko pogledate v nadaljevanju.

poroke Vintage poročne fotografije slavnih zvezdniških parov Foto: Crystal Gwyn Matt Reilly je z barvami “poskejtal” newyorško galerijo moderne umetnosti Mana Contemporary bear saves crow Pretresljiva zgodba o medvedu iz živalskega vrta in utapljajoči vrani, ki jo je s kamero ujela slovenska družina The Independence day - 2014-06-17_265478_outdoor-scenes.jpg Slovenski lovec na nevihte s fotografijo diaboličnega oblaka ujel prvo nagrado revije National Geographic Traveler · · ·