Dark Knight - predelana Mazda MX-5 Miata
Utrip mesta · mobilno

Dark Knight je najboljši približek serijskemu Batmobilu do zdaj. Pod predelano Mazdo MX-5 Miato se je podpisala japonska predelovalska hiša DAMD, ki se rada tako ali drugače poigrava s serijskimi vozili in jih predeluje v zbirateljske kose. Tokrat je pripravila sanjsko vozilo za ljubitelje Batmana.

Dark Knight, predelana Mazda MX-5 Miata, navdušuje v vseh pogledih, predvsem pa navdušuje dejstvo, da čeprav navdih črpa iz izrazito filmskega vozila, ne pretirava z body-kitom. Avto je tako ”le” agresiven, ekscesov pa se je DAMN (Dream Automotive Development and Design) izogibal. Prevladuje za Viteza teme značilna črna barva, nekaj detajlov pa je rdečih in srebrnih.

Kupec lahko izbira med dodatki iz steklenih vlaken ali karbona, privošči pa si lahko tudi v črno odeta platišča Spirit Racing.

PREBERITE ŠE: DIY e-board: električna rolka narejena doma

Če bi imel Batman Mazdo MX-5 Miato v svoji votlini, bi bil to resda najcenejši avtomobil Brucea Wayna, a če pravi Batmobil tisti večer ne bi bil na voljo, bi Dark Knight zlahka vskočil.

Dark Knight - predelana Mazda MX-5 MiataOdpri galerijo
Base Camp: Prikolica, kot iz vojne zvezd Base Camp: prikolica kot iz Vojne zvezd DIY e-board DIY e-board: električna rolka narejena doma Najboljša e-kolesa 2016 Električna kolesa 2016: e-kolesa, ki obračajo poglede BMW M3 30 Jahre BMW M3 30 Jahre – BMW praznuje 30 let vozil M3 v slogu · ·