Dejanja, ki jih ne bo prenašala: zaradi tega ženska prekine razmerje!
V zraku · odnosi

Čeprav se imata rada, nekatera dejanja in obnašanja z obeh strani lahko načnejo vajino razmerje in vaju prisilijo v to, da prekineta razmerja. Česa ne bo prenašala ženska?

Če se sprašuješ, zakaj je tvoja partnerka zaljučila s teboj razmerje, je najbolje, da preučiš svoja dejanja – torej, kako si vedel do nje. To, da si ji morda pozabil izkazati ljubezen, jo poljubiti in objeti ali obdariti za obletnico, ni NIČ, v primerjavi s spodnjimi dejanji, ki predstavljajo resno težavo za številne pare.

Zaradi tega ženska prekine razmerje …

Ne more se nate zanesti. Tudi ženske, ki so neverjetno močne, želijo čutiti podporo partnerja, ko jo potrebujejo. V določenih situacijah ženska moškega resnično potrebuje bolj kot kdajkoli.
Utrujena je od izpolnjevanja tvojih zahtev. Zahteve lahko žensko resnično utrudijo, posebej, če se trudi izpolniti čisto vsako tvojo željo. Postavi se v njene čevlje – kako se ti počutiš?

Popolnoma sta si različna. Včasih ženske na začetku razmerja zapostavljajo družino in prijatelje. Ko mine faza zaljubljenosti, pa ugotovijo, da so njihovi partnerji osebe, s katerimi sicer nikoli ne bi imele opravka.
Bolijo jo, ker ji ne zaupaš. Klici, preverjanja in nadlegovanja, ko nista skupaj, so utrujajoča. Nobena ženska ne prenese nadzora in pritiska. Ko pa ti počneš določene stvari, je vse sprejemljivo. Takšno obnašanje ni temelj zdravega razmerja.

Vedno si negativen. Če si vedno nesrečen in nisi odprt za nove stvari, se bo ženska gotovo želela umakniti iz tvojega življenja, ker, bodimo iskreni, kdo so želi biti ob negativnem človeku?
Preveč si otročji. Obstajajo izjeme, ki poznajo ustrezno mejo otročjosti, vendar so tudi takšni primeri, ki kažejo, da s takšnim človekom ni prihodnosti.

Ni prepričana, da ve, kaj si želiš. Nihče ne želi biti odvisen od osebe, ki niti ne ve natančno, kaj si želi, nima načrtov in vseskozi menja mišljenje.
Imata drugačne načrte za prihodnost. To je težava, s katero se soočajo številni pari. Če vidita, da sta na razpotju, se pogovorita, ker je sporazumen razhod veliko boljša izbira kot trpljenje v razmerju.

5 načinov, kako moški uničuje svoje razmerje – jih prepoznaš? 5 načinov, kako moški uničuje svoje razmerje – jih prepoznaš? Ni jim usojeno: 4 znamenja, ki resnično nimajo sreče v ljubezni Ni jim usojeno: 4 znamenja, ki resnično nimajo sreče v ljubezni Ni dovolj, da te ima rad, pomembno je, da ti to tudi pokaže Ni dovolj, da te ima rad, pomembno je, da ti to tudi pokaže Besede so močno orožje: 10+ stavkov, ki jih ženska ne bi smela reči možu Besede so orožje: 10+ stavkov, ki jih drug drugemu NE BI SMELA reči ·