Dobrote iz kozarca
Utrip mesta · kulinarika

Deliš’s so simpatični kozarčki s sestavinami v plasteh, iz katerih na lahek način spečemo slastne dobrote. Gre za zamisel Kristine Smodila, grafične oblikovalke s stilskim občutkom za kulinariko, ki je v izdelku prepoznala slasten potencial in ga prva uradno predstavila širši množici. Kozarec Deliš’s je njen avtorski izdelek, saj sama pripravlja in preizkuša recepte vseh okusov Deliš’s. Prav tako skrbi za celostno podobo kozarčka.

Da je slastno, preprosto in domače, pove že samo ime – Deliš’s. Simpatični kozarec, v katerem se sestavine prepletajo v plasteh, je posebno darilo, saj obdarovancu omogoča dejavno sodelovanje v darilni zgodbi. S sestavinami iz kozarca in priloženimi navodili si lahko kar sam speče različne vrste dobrot. Vsak kozarec je primerek zase, saj je polnjen ročno in pripravljen z veliko merico duše. Pooseblja besede, kot so dom, družina, prijatelji, toplina, sodelovanje, prosti čas, dišeča kuhinja in seveda druženje.

PREBERITE ŠE: Prijavi se: kuharska akademija CITY CHEF – decembrska praznovanja

Kozarec Deliš’s je odlična priložnost, da komu polepšamo dan z unikatnim, domačim izdelkom. Vonj in okus spečenih dobrot iz kozarca pa bo še dolgo spominjal na našo pozornost. Razveselimo svoje sorodnike in prijatelje ter skupaj z njimi specimo sladke dobrote. Naj bo peka zabavna! Saj vsi vemo, kako zelo zanimiva je našim otrokom. Deliš’s pa je obenem izvirno darilo za naše cenjene poslovne partnerje, ki bodo zagotovo očarani nad preprostostjo in uporabnostjo izdelka.

Dobrote iz kozarcaOdpri galerijo
Pozabite mufine! Recept: mafini, umaknite se, prihajajo jupiji! Pivo in burger Jesenski Pivo & Burger Fest Kuharska akademija decembrska praznovanja Prijavi se: kuharska akademija CITY CHEF – decembrska praznovanja PicMonkey Collagedobnik Čokoladni atelje Dobnik – Bonboniera Jesen za sladko jesensko razvajanje ·