cover-dji-osmo-3
V zraku · tehnologija

DJI proizvaja izjemno zanimive produkte. Njihovi droni pa so vodilni in predstavljajo standard na trgu, zato je stabilizacija slike njihovo močno področje. Tokrat z izdelkom DJI Osmo Mobile 3 znanje iz dronov prenašajo v svet filmske stabilizacije.

Sodobni premium pametni telefoni, kot je Samsung S10+ ali LG G8 Thinq premorejo odlično stabilizacijo in izjemno 4K produkcijo slike. Slednja praviloma ni programsko stabilizirana zaradi same zahtevnosti. Če iz njih želite iztisniti še nekoliko več cinematičnosti in tako izkoristi potencial 4K snemanja s pametnim telefonom, boste to najlažje storili z DJI Osmo Mobile 3, ki vam bo pomagal pri produkciji zares dobro stabiliziranih posnetkov. Že predhodnika sta bila v svetu mobilne videografije izjemno zaželena.

Nov izdelek pa odpravlja nekatere pomanjkljivosti. Tako so poslušali uporabnike ter napravo precej dimenzijsko zmanjšali, zato jo boste lahko pospravili kar v žep plašča. Ker imajo izjemno veliko izkušenj, so si sposodili AI, ki jo uporabljajo pri dronih in tako omogočili nadzor stabilizatorja - oziroma t.i. gimbal – tudi s kretnjami. Seveda zna Osmo Mobile 3 slediti predmetu, ki ga označite na aplikaciji ter zna snemati posnetke s časovnim zamikom, panorame in hyperlapse. Močno izboljšana je ergonomija, obstaja možnost polnjenja telefona z baterije stabilizatorja in priključek za zunanji monitor. Ni dvoma, da bo DJI Osmo Mobile 3 popoln uspeh.


cover-samsung-book-s Samsung Galaxy Book S: v bistvu izjemno revolucionaren cover-yamaha-tritown Yamaha Tritown: odpravlja napake običajnih eskirojev uses-md (1) Blackmagic Pocket Cinema Camera 6K: dostopna za ustvarjalce filmov FORM - Swim Googles Pametna plavalna očala: FORM – Swim Googles