Vedno deluje: drzna vprašanja, ki jih nujno zastavi na prvem zmenku
V zraku · odnosi

Na prvem zmenku obstaja nevarnost nerodne tišine in trenutkov, ko ne vesta, kam bi dala roke, kam bi gledala in kaj bi rekla – brez skrbi, ta drzna vprašanja, ki jih nujno zastavi na prvem zmaneku, ti lahko pomagajo pri premagovanju vseh ovir.

Zbrali smo nekaj idej, ki ti bodo pomagale iz zagat nerodne tišine na prvem zmenku, hkrati pa ti pomagajo spoznati osebo, s katero boš potencialno v partnerskem odnosu.

Vprašanja, ki jih zastavi na prvem zmenku:

Če bi lahko šel/-la na kavo s komerkoli (mrtvim ali živim), kdo bi to bil?

Odgovor na to vprašanje ne pove toliko o človeku, a razlaga odgovora razkrije marsikaj – zveš lahko, čemu daje prednost, katera so vprašanja, ki so mu/-ji pomembna in katere ljudi občuduje.

Kdo je tvoj najljubši pisatelj/-ica?

Če na zmenku ugotovita, da so vama všeč podobne knjige, imata kar nekaj skupnih točk – zato je to vprašanje, ki se ga splača izpostaviti. Knjige, ki jih človek bere, o njem povejo velik več, kot si misliš.

Kako bi te opisali tvoji prijatelji?

Ko osebo izzoveš, da se opiše s perspektive nekoga drugega, ji je manj nareodno razkriti svoje dobre in slabe lastnosti. Na tak način razkriješ še nekaj o odnosih s prijatelji, kar je dobrodošel podatek.

Katero supermoč bi rad imel/-a?

Nekoliko trivialno vprašanje, ki je zabavno – uporabi ga, če bo med vama nastopila čudna tišina, saj vaju bo zagotovo sprostilo!

Katero je bilo tvoje najljubše potovanje?

Zgodbe s potovanj so zabavne za pripovedovati in za poslušati, a tudi kar nekaj o sogovornikovem življenju in osebnosti. Je že veliko potoval/-a? Je avanturist/-ka?

Kateri film lahko gledaš vedno znova, a se nikoli ne dolgočasiš?

To je proščeno vprašanje, ki je odlično za začetek zmenka – pogovor lahko v nadaljevanju zapeljeta na različna področja.

Kaj je tvoj največji dosežek?

To vprašanje je lahko za sramežljivega sogovornika nekoliko strašljivo, zato ga je pomembno zastaviti v ustreznem trenutku –, saj dosežek ne pomeni nujno akademski ali karierni uspeh, ker je nekoga lahko ogromen dosežek tudi to, da je premagal strah pred letenjem, živalmi, hrano …

5 stvari, ki zmanjšujejo možnost, da bi vas ljubljena oseba prevarala ali zapustila 5 stvari, ki zmanjšujejo možnost, da bi vas ljubljena oseba prevarala ali zapustila melania trump wedding ring cost Cute Bella Swan s Engagement Ring from Twilight Goes to Auction Zakon, obsojen na propad: glede tega se morata strinjati, sicer je bolje, da se ne poročita 10ONENIGHT1-facebookJumbo Družba tega nikakor ne odobrava: 5 tabu stvari, ki lahko rešijo vajino zvezo 4 najbolj pesimistična astrološka znamenja, ko je govora o razmerju 4 najbolj pesimistična astrološka znamenja v razmerju · ·