Ducati Supersport
Utrip mesta · mobilno

Ni pomembno, ali križarite po mestnih ulicah, vozite dolgo turo na avtocesti ali se vsak dan vozite na delo …, Ducati Supersport bo vaš najboljši sopotnik. Ducati, znan po svojih športno navdihnjenih motociklih, poskuša s tem modelom narediti univerzalno uspešnico in motocikel, ki združuje tako zmogljivosti kot udobje potovalnega motocikla. Če pogledamo optiko, ki več kot navdušuje, verjamemo, da ima Ducati v rokavu pravega asa.

Ducati Supersport torej cilja na užitek v vožnji, za kar potrebuje učinkovito srce. Slednje je z dvojnim cilindrom Tertastretta 11° in 113 konjiči zadostno zagotovilo na papirju, da ljubiteljem bencinskih hlapov dvigne kocine na rokah. Tehnične podatke motorja dopolnjujejo športno in oblikovno dovršena enostranska nihajna roka zadnje pnevmatike, stranski dušilec zvoka, oblika rezervoarja, LED dnevne luči – torej motor, ki je po srcu športnik, a je vseeno lahko tudi vaš dnevni sopotnik.

Supersport se ponaša s precej simpatično možnostjo nastavljanja pleksi stekla vetrnega zaslona, ki omogoča zagotavljanje aerodinamične vetrne zaščite pri velikih hitrostih. Prav tako je ergonomski sedež, ki omogoča nastavljanje za bolj sproščen položaj vožnje. Supersport lahko vozite v treh načinih vožnje (sport, touring in city) in ga tako dodatno prilagodite svojim potrebam. Če iščete nekaj bolj športnega, potem je na razpolago tudi športna različica SuperSport S. Cene so za zdaj neznanka, a verjamemo, da bodo vsaj tako seksi, kot je seksi Supersport.

Ducati SupersportOdpri galerijo
Najbolj luksuzno potniško letalo na svetu Dobrodošli na krovu najbolj luksuznega potniškega letala na svetu Slovenska policija - Toyota Land Cruser Slovenska policija ima hudo dobre nove avtomobile! Nova Honda Civic Type R Nova Honda Civic Type R – vsi rekordi so ogroženi! Lexus UX koncept Lexus UX koncept – tudi Lexus skače na vlak kompaktnih terencev · ·