E-voščilnica
V zraku · tehnologija

Ste se šele zdaj spomnili na božično voščilnico? Potem ste rahlo prepozni. No, le, če jo pošiljate po navadni pošti. Nič še ni izgubljenega, če pošljete e-voščilnico. Slovenska aplikacija eecard izpod prstov ekipe Kendu je kot nalašč, da izdelate unikatno elektronsko voščilnico, in to brez posebnega znanja, saj vam je vse prineseno na pladnju.

Eecard je spletno orodje, ki vam omogoča izdelavo dinamičnih in unikatnih božičnih ter novoletnih voščilnic brez grafičnega znanja. Za izdelavo namreč ne potrebujete grafičnih programov, saj vam eecard olajša delo do te mere, da med skrbno izbranimi predlogi zgolj izberete fotografijo za ozadje (lahko je tudi lastna fotografija) ali gif (gibajoče slike) ter pripadajoče besedilo.

PREBERITE ŠE: DIY: božične voščilnice, narejene doma

Če aplikacijo uporabljate na računalniku, lahko izdelate tudi videoposnetek in tako daste voščilnici še bolj unikaten pečat.


man sitting at the MacBook retina with site Google on the screen Google: 11 uporabnih trikov, ki jih še ne poznate kolaž tech Ideje za tehnološka darila – darila za geeke Apple Smart Battery Case je zaščitni ovitek in baterija Apple Smart Battery Case: zaščitni ovitek in polnilna baterija v enem PicMonkey Collage Najboljše tehnološke igračke leta 2015 po izboru uredništva