PicMonkey Collage
Utrip mesta · moda · ženska moda

Praznična sezona je pred vrati. Izbrali smo ekstravagantne čevlje za najdaljšo noč v letu, in če se boste, dekleta, vsaj nekoliko nagibala k našemu izboru, bodo vaši čevlji glavna tema pogovora na vsaki zabavi.

V popolnem svetu bi imele ženske omaro polno neverjetnih, krasnih čevljev, ki bi jih po možnosti kupovale v trgovinah najboljših modnih oblikovalcev, kot so Giuseppe Zanotti, Christian Louboutin, Dolce & Gabbana in še bi lahko naštevali.

PREBERITE ŠE: Katy Perry je zvezda božične kampanje H&M

Tokrat smo pripravili izbor ekstravagantnih prazničnih čevljev, ki so primerni tudi za najdaljšo noč v letu, silvestrovo. To so čevlji, ki niso le predmet poželenja, ampak tudi glavna tema vsake zabave.

V fotogaleriji si lahko ogledamo najbolj ekstravagantne praznične čevlje.

Ekstravagantni čevlji: Christian Louboutin Odpri galerijo
Začasni beli tatuji Pravljični začasni tatuji, ki so kot snežinke #glitterroots: nov trend ženskih frizur Ženske frizure 2015: v modi so narastek in bleščice #glitterroots 54bc0009d41f3_-_hbz-10-for-30-00-ppht1g-joanna 10 stvari, ki jih mora imeti ženska v omari do 30. leta Mavričast narastek Frizure 2015: je mavričast narastek najbolj vroč trend v barvanju las? · · ·